ANNONSE
Annonse

– Vil ha flere volleyballbaner

Det er uenighet om sandvolleyballbanene på Voldsløkka er et problem, eller et positivt innslag i nærmiljøet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Sandvolleyballbanene er det fredeligste på hele Voldsløkka, sier nærmeste nabo, som ikke kjenner igjen klagene om urinering og støy.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 28.09.2009 kl 15:15

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VOLDSLØKKA: Nordre Aker Budstikke skrev for to uker siden om naboklager som har kommet inn til bydelsadministrasjonen på sandvolleyballbanene på Voldsløkka, og den tidligere banen på Grefsen.

En nabo til Voldsløkka-banene hevdet brukerne støyer til langt på natt, tar seg inn i hager og urinerer på naboeiendommene.

Dette er Odd Røberg i Biskop Heuchs vei rivende uenig i.

— Det er helt tåpelig å angripe sandvolleyballbanene. De er det fredeligste på hele Voldsløkka. sier han.

Selv går han med hund i området tre ganger om dagen, samt at hagegjerdet hans ligger "helt mot volleyballbanen". Noe hageurinering har han ikke opplevd, men etterlyser likevel offentlige toaletter på området, som brukerne kan benytte seg av.

— Hvorfor er det ikke flere volleyballbaner på Voldsløkka, spør jeg. Voldsløkka brukes av mange. Jeg synes det er veldig positivt. Litt lyd må man regne med fra et friområde i bruk, sier Røberg.

Han er riktignok enig i at enkelte brukergrupper støyer.

— Verst er det fra fotballspillerne i de lavere divisjonene. Når de spiller kjeftes og bannes det høylydt. Akkurat det er en uting. Hvis noen har urinert i hagene, hvilket jeg ikke har opplevd, kan det vel så gjerne være fotballspillerne som volleyballspillerne, sier Røberg.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse