Saints Row 2: Action fra første sekund

 

Møt den onde tvillingbroren til Grand Theft Auto IV.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
22.10.2008 kl 09:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO: I Saints Row 2 får du skape din egen spillfigur, som så sendes ut i den fiktive amerikanske storbyen Stilwater. Målet er intet mindre enn å ta makten fra byens kriminelle underverden, kvartal for kvartal.

Les også: Pornostjerne blir spillprodusent

Byen er stor, og alle delene er åpne fra starten av. Du kan labbe rundt til fots, stjele en bil eller til og med kapre fly eller helikopter. Med transporten i orden, er det bare å utforske omgivelsene på jakt etter oppdrag, minispill og hemmeligheter.

Saints Row 2 følger den samme grunnleggende oppskriften som GTA-serien, men der GTA IV prøver seg med en seriøs historie og realistiske omgivelser, velger Saints Row 2 det motsatte.

Du finner flere spillanmeldelser på Gamer.no

Dette er nemlig et spill der du sprayer nabolag fulle av kloakk for å senke boligprisene, slenger deg ut foran tog for å svindle til deg forsikringspenger og kidnapper horer for å redde det lokale massasjeinstituttet.

Det er ekstremt overdrevent og brutalt, og det tar absolutt ingenting seriøst.

Takket være mange og varierte oppgaver, massevis av humor og en herlig samarbeidsmodus (kun online, dessverre) er Saints Row 2 et svært underholdende spill.

Men spillteknisk kunne det nok vært litt bedre; både kjøringen og skytingen føles litt for enkel, og motstanderne er alle dumme som brød.

På overflaten ser Saints Row 2 ut som en billig GTA-kloning – men sannheten er at spillet er langt mer lekent og spenstig enn Rockstars ferskeste kriminalepos. Saints Row 2 er spekket til randen av vold og syk humor. Herlig.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse