ANNONSE
Annonse

Advarsel: Ting forsvinner i nabolaget

Tor Langset savner gressklipperen, som stå innemellom her, før noen løftet den ut og tok den med seg. Foto: NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Er det en organisert bande som bygger opp feriebudsjettet i vårt distrikt? spør Tor Langset. Nylig forsvant også gressklipperen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.07.2017 kl 10:21

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Ikke noe nytt kanskje, at ting blir stjålet her og der. Men Nordre Aker Budstikke har fått flere tilbakemeldinger siste tiden fra lesere om flere tyverier av sykler i området Kjelsås og Grefsen.

Denne uka ble også gressklipperen til Tor Langset i Thorleifs allé stjålet.

Innestengt

– Natt til onsdag forsvant min trofaste Honda motorgressklipper fra carporten. Vanligvis står den trygt innelåst i garasjen, men denne gang var jeg ikke helt ferdig med klippingen som skulle avsluttes neste dag, forteller han.

I tillegg at gressklipperen var litt innestengt, der den var plassert blant tunge andre ting.

– Jeg tenkte at overnattingen var relativt tyverisikker mellom garasjevegg, låst bil og tilhenger, men tyven - eller tyvene - har tydeligvis ikke hatt noen problemer med å løfte den forbi disse hindringene, forteller Tor videre.

Også sykkel

Som legger til at han savner gressklipperen, kanskje må han kjøpe en ny snart.

– Jeg savner min arbeidskamerat med drift på bakhjulene og en veldig pent vedlikeholdt gressklipper. I tillegg forsvant også nylig en godt låst herresykkel fra baksiden av en nabogarasje, så nå lurer jeg på om det er en organisert bande som bygger opp feriebudsjettet i vårt distrikt?

Sier Tor.

Kjetils vei

Nordre Aker Budstikke har også lørdag vært i kontakt med beboere i Kjetils vei, som nylig er frastjålet undervannshuset - nedre delen av båtmotoren, der propellen sitter - og diverse båtdeler.

LES OGSÅ:

MELD DEG PÅ NYHETSBREV!
Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse