Advokaten som ville drive kolonial i stedet

Trine Randers har, sikkert som flere andre, vært spent på den nye matbutikken på Damplass. Butikksjef Christopher Holm håndhilser gjerne på kundene og ønsker velkommen. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

En kolibri på Damplassen - en liten fugl som vet hva den vil. – Ikke minst er det også veldig god service her, sier de nybakte foreldrene Dag og Camila, som sjekket ut den nye kolonialbutikken.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
26.11.2016 kl 12:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ULLEVÅL: En Kolibri i veldig kule lokaler på Damplass. En kort oppsummering av den nyåpnede matbutikken på Ullevål. Ikke nytt med matbutikk her, men Kolobri er mye mer enn en matbutikk.

Stort utvalg, men ikke minst med eget kjøkken. Kortreist mat - laget fra bunn på kjøkkenet og rett i disken. Man kan også ringe inn i forkant og bestille ferdige retter.

LES OGSÅ: Liten Ullevål Hageby-leilighet 3.6 millioner over prisantydning.

En slags take away-light?

– I hvert fall så langt vi har kapasitet, forteller en blid Elisabeth Holm, på kjøkkenet med Ole Thorsvik og Erika Johnsson.

Se bildet større

På kjøkkenet Ole Thorsvik, Erika Johansson og Elisabeth Holm. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Kanskje greit å legge til. For da Nordre Aker Budstikke stikker innom på formiddagen, dagen etter åpningen onsdag, så er det faktisk så mye folk innom butikken, at butikksjefen selv, Christopher Holm, bare så vidt har tid til å slå av en prat med lokalavisa.

STEM PÅ ÅRET MEDMENNESKE OG ILDSJEL I NORDRE AKER!

Se bildet større

Blid betjening på Damplass, her Martine Berglund. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Pizza hos naboen

Sammen med kona, har han og Åpent Bakeri kjøpt mursteinslokalene på Damplass, i første etasje. Sistnevnte åpner pizzarestaurant i nabolokalet utpå nyåret engang.

– Se den veggen der borte. En glassvegg og inngang til pizzarestauranten fra butikken her, så man faktisk skal kunne se den vedfyrte pizzaovnen der inne, peker Christopher.

Før han kanskje håndhilser på noen nye kunder, åpner døren, bærer ut barnevogner, eller kanskje forteller en kunde om verdens beste pasta. Som han selvfølgelig selger.

LES OGSÅ: Men her mister de butikken sin. Se hva som kommer istedenfor!

Mat og folk

Christopher Holm, selv fra Tåsen. Og egentlig advokat, men hoppet over på noe helt annet.

– Jeg elsker mathistorie. Og jeg elsker å treffe og bli kjent med nye folk. Så da passer det jo kanskje fint å starte opp en slik matbutikk som dette. Og så liker jeg utfordringer, gliser butikksjefen innemellom slagene.

Grei pris for god kvalitet

Camila Nygård og Dag Kjørsvik er i foreldrepermisjon, med seks dager gamle Mia, og benytter anledning til å ta turen fra Grønland, for å teste ut den nye butikken på Damplass.

Se bildet større

– Veldig god service, ifølge Camila Nygård og Dag .Kjørsvik Seks dager gamle Mia sov seg gjennom hele shoppingen. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

– Her er det et veldig bra utvalg, og til greie priser for god kvalitet. I tillegg har de mye forskjellig øl. Men ikke minst er det veldig god service her, forteller paret.

I kveld kommer svigermor på besøk.

– Vi vil blant annet servere noe ekstra godt kjøtt. Så det ble entrecoter, de ser veldig fine ut, legger Dag til.

LES OGSÅ: Gjør suksess med alternativ dagligvare: – Folk blir så glade når de går forbi og ser en agurk uten plastikk rundt!

Ventet

Trine Randers er selv fra Ullevål. Hun har gledet seg lenge.

– Vi er nok mange i området som har vært spente på butikken. Og den lever jo virkelig opp til forventningene. Her er det mye spennende mat, synes Trine.

– Flott å bare kunne stikke innom her for travle folk og også kjøpe ferdig middag, legger hun til.

Se bildet større

En liten kolbri på Damplass. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Kolobrien

Det kommer stadig flere kunder innom.

Men hvorfor kolibri?

– En liten fugl, men som vet hva den vil. Vi vil være en relevant liten nabo i området her! Og for en fantastisk mottagelse vi har fått så langt!

Ifølge Christopher Holm, før han må ta seg av enda noen nye kunder.

STEM PÅ ÅRET MEDMENNESKE OG ILDSJEL I NORDRE AKER!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse