ANNONSE
Annonse

Akebakken ble litt vel bratt

Snart nytt uteområde ved skolen. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

– Men det kommer til å bli veldig fint, ifølge rektoren, når arbeidene er ferdig og endringene er på plass i skråningen ovenfor skolen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.01.2017 kl 13:11

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: Det graves i skråningen ved Grefsen barneskole.

– På grunn av en dårlig løsning i skråningen, har vi fått til å utbedre det med amfi og noen praktiske endringer. Men det kommer til å bli veldig fint, forteller rektor Are Enger i mail til Nordre Aker Budstikke.

Akebakke

Avisen kjenner til at det har vært akt ved siden av sklie, som også var i skråningen. Men det ble litt vel høy fart i den noe bratte skråningen, og med fare for å kollidere med andre lekeapparater lenger ned .

Undervisningsbygg ved informasjonssjef Marit Thorsen utdyper.

Bedre sikkerheten

– I skråningen mot parkeringsplasser pågår det et arbeid som er satt i gang for å bedre sikkerheten til elevene. I dag brukes skråningen om vinteren til å ake på og skolen ønsker seg en alternativ løsning, sier Thorsen.

Flyttet

Det betyr at Undervisningsbygg utbedrer området.

– Det skal lages et amfi som kan brukes av elevene til rekreasjon og sklier og lekeapparater blir flyttet. Dette gjøres for å lage et trygt uteområde.

LES OGSÅ: Barnehagene i Nordre Aker feirer at de er best i by'n

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

 

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse