Akerselva jublet for tidlig

GRATULERER: Kaptein Oskar Larsson (høyre) gratulerer Julian Agyemang med 4-3 scoringen, men Akerselva raknet den siste halvdelen av kampen. FOTO: Foto: Arild Jacobsen

Akerselva var høyt oppe da de ledet 4-3 mot Tunet etter halvspilt kamp - så gikk rullegardinen ned - og Akerselva tapte 9-5.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KRINGSJÅ: Ekspertene har tippet Akerselva langt ned på tabellen i eliteserien i innebandy, men de svarte og hvite fra Nordre Aker har andre planer.

I seriepremieren vant de overraskende 7-4 mot Gjelleråsen i Lihallen, og i sesongens første hjemmekamp hadde Akerselva gjestene Tunet i kne etter halvspilt kamp.

Da ledet nemlig vertene 4-3 i Kringsjåhallen etter at Julian Agyemang hadde snudd kampen i løpet av ett minutt i starten på midtperioden.

LES OGSÅ: Tunet IBK banket Akerselva

- Vi er tippet å havne rett under sluttspillet (de åtte beste lagene), men jeg synes vi har vist at vi kommer til å bite godt i fra oss, sier assistenttrener Niklas Brajic.

Ble straffet hardt

Da lystavlen rundet halvspilt kamp i Kringsjåhallen ble det mørkt for Akerselva.

- Tunet utligner til 4-4 når vi får en mann utvist, og så gjør de 5-4 når vi gjør en stor feil i egen sone, sier Brajic.

Dermed ble sisteperioden tung for Akerselva, som måtte jage utligning.

LES OGSÅ: Akerselva følte seg bortdømt

- Mot slutten av kampen prøver vi å være litt mer offensive. Vi går ned på færre spillere, men det ender med at Tunet straffer oss, sier Brajic.

Gjestene fra Oslos østkant hadde lekestue de siste seks minuttene som de vant enkelt 4-1 - og kampen 9-5.

- Vi har en del å jobbe med foran begge målene, for det er ingen tvil om at Tunet er bedre enn oss der. De er tøffere enn oss, og det må vi også bli i de jevne kampene, mener Brajic.

Stor fremgang

Selv om kampen endte med 9-5 tap, så deppet man ikke så veldig i Akerselva.

- Vi er sånn passe fornøyd. Tunet er tippet høyere enn oss på tabellen, så det avr ikke helt overraskende, sier Brajic.

Og Akerselva har hatt stor fremgang de siste ukene.

- Vi tapte 9-1 for Tunet i en treningskamp for tre uker siden, så vi er på rett vei, sier Brajic.

Og fikk Akerselva det hett i sisteperioden mot Tunet, så får de det garantert tøft i neste seriekamp førstkommende lørdag.

Da venter seriens store gullfavoritt Slevik på bortebane i Gressvikhallen.

Østfoldingene utklasset medaljekandidat Grei 14-3 på bortebane i helgens serierunde, og har scoret 27 mål på sine to første kamper.

Målscorere for Akerselva mot Tunet var Julian Agyemang 2, Magnus Hagen 2 og Markus Norberg 1.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse