Alt om Nydalen under (n)ett

Nydalen har fått sin egen nettportal.

Lanserer nytt nettsted som skal samle alt som skjer i Nydalen på ett sted.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NYDALEN: Nydalen har på få år blitt en pulserende bydel. 200 bedrifter holder til i den gamle industridalen, og 20.000 mennesker bor, jobber eller studerer der.

Aktørene i Nydalen har i mange ønske om å samle informasjon om hva som skjer i Nydalen, og hvilke tilbud man finner der. Etter ett års konkret arbeid er nå nettportalen Nydalen.no lansert.

— Vi håper nå at denne portalen blir tatt godt imot, og at mange tar den i bruk, sier marketingsjef Elise Bratt Aanensen i Avantor.

— Det er særlig servicebedriftene og mennesker som jobber i Nydalen som har etterspurt en egen portal. Her finner du alt du trenger å vite om Nydalen på ett sted. Aktiviteter, restauranter og kafeer, bedrifter, kollektivtrafikk, aktuelle nyheter, pressemeldinger og så videre, og vi er meget fornøyde med resultatet, sier hun.

Det er Nydalen Gårdeierforening (huseierne i Nydalen) som står bak satsingen. Hovedmål har vært å kunne vise mer tydelig hva Nydalen har å by på, og å skape mer samarbeid bedriftene mellom. Bedriftene blir mer tilgjengelige for hverandre, og de som driver restauranter, kafeer og butikker har kortere vei til kundene sine.

— Vi mener at dette grepet styrker Nydalens merkevare og vi er meget fornøyd med resultatet, sier Gisle Rike, styreformann i Nydalen Gårdeierforening.

BLI FAN AV NORDRE AKER BUDSTIKKE PÅ FACEBOOK!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse