ANNONSE
Annonse

Alta kontret Lyn i senk

Lyn tapte toppoppgjøret

Jonas Rygg er hundre prosent frisk etter akkilesskade.

Lyn gikk på årets første hjemmetap, da Alta ga laget en leksjon på hvordan man skal være effektive foran mål.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 16.05.2013 kl 15:28

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

FROGNER STADION: Lyn produserte klart flest sjanser på Frogner stadion under frokostkampen søndag formiddag. Men Altas gode keeper, Lukasz Jarosinski, sto en fantastisk kamp, og sørget for at gjestene fra nord holdt nullen.

Video: Se høydepunkter fra Lyn - Alta

Andre veien kriget Jørgen Richardsen inn 1-0 ledelse ti minutter før slutt, mens Alta kontret inn siste målet i kampen minuttet før slutt.

Dermed gikk Lyn på sitt andre tap for sesongen, og ligger seks poeng bak Alta, som har vunnet alle sine seriekamper så langt.

Spilte bra

Finn Bredo Olsen mener at Alta har den beste førsteelleveren i avdelingen, men han er veldig fornøyd med sitt eget lags prestasjoner mot avdelingsfavoritten.

- Vi spilte en god kamp. Vi var litt nervøse i første omgang, men jeg mener vi hadde full kontroll i andre omgang. Spillerne spilte veldig direkte og skapte mange sjanser. Derfor er det litt bittert at ballen ikke går i rett mål, sier Finn Bredo Olsen, som er glad for at skadesituasjonen ser langt lysere ut.

- Nå har vi mange gode spillere tilgjengelig. Nå skal mange av dem teste seg i b-kampen mot Korsvoll mandag. Her stiller vi med mye krutt, sier han.

Tilbake fra skade

Jonas Rygg, som har slitt med skader denne sesongen, fikk spille de siste 20 minuttene. Og han bedyrer at han er helt frisk, og at han gjerne skulle ønske å starte toppoppgjøret mot Alta.

- Jeg er hundre prosent frisk og jeg har trent veldig bra. Men når laget gjør en så solid kamp mot Raufoss forrige helg, så er det vanskelig å spille seg inn. Vi har en veldig solid stall med stor bredde, sier Jonas Rygg.

Han er også fornøyd med det arbeidet lagkameratene la ned i denne kampen, selv om det ble 0-2 tap.

- Vi er med hele veien inn, og vi trykker dem voldsomt tilbake. Alta har seks gode spillere fremover som holder Addeco-nivå, så de vil være med i toppen. Men sesongen er lang og vi kan fort få et bra resultat i Finnmarkshallen, sier Rygg, som er glad for at Lyn presterer bedre og bedre for hver kamp.

- Vi ser ikke på tabellen, men hvordan laget presterer, avslutter han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse