Ansatte på catwalken

Adam Schjlberg har en plan om å bytte ut trusene til faren med boksershortser.

Lørdag skal gutter ansatt på Storo Storsenter gå catwalk i et storstilt moteshow. – Dette blir en veldig morsom motevisning, sier konferansier Adam Schjølberg kjent fra Sangstjerner og Homsepatruljen på TV3.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.11.2007 kl 14:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ansatte på Storo Storsenter skal gå catwalk.

På søndag feirer vi farsdag og dagen før inviterer Storo Storsenter til en stor moteoppvisning. Her kan man få gode tips til hva du skal kjøpe, både i farsdagpresang og julegave.

- Jenter er veldig glad i å bestemme hva gutta skal ha på seg. Nå kan man få gode tips i morgen på det store showet, sier Adam til Lokalavisene Oslo.

- Det artige er at de som skal gå catwalk i morgen er vanlige ansatte på senteret. Dette blir bra. Hvert show varer ca 20 minutter og vi skal gjøre tre show. Jeg forventer fullt trøkk i morgen, forteller han.

Om tre uker slipper han den nye singelen sin og er du på Storo Storsenter i morgen kan du få muligheten å høre den.

Langtidsplan

Adam selv pleier ikke å kjøpe farsdagsgave.

- Jeg er litt imot det å kjøpe skjorte og slips i farsdagsgave. I stedet lager jeg et personlig kort hvor jeg forteller om hva jeg har gjort i år, forteller han.

Men han har også et stort prosjekt på gang i faren sitt klesskap.

- Min fars generasjon er litt spesiell. Den generasjonen går enda med truser, til våre mødres store fortvilelse. Derfor har jeg en langtidsplan. Hver gang jeg er hjemme kaster jeg noen truser og legger inn tilsvarende antall med boksershortser. Dette er min og min mors hemmelighet og far vet ingenting om dette, avslører han ovenfor Lokalavisene Oslo.

Showet starter lørdag klokken 12.00.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse