ANNONSE
Annonse

Aoudia ferdig i Kjelsås

Toppscorer fikk ikke ny kontrakt.

NY TREND: Kampen vil gi tillit til yngre.

Karim Aoudia (27) har banket inn 64 mål på 71 kamper i løpet av sine fire år i Kjelsås. Men fornyet tillit fikk han ikke.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 09.12.2013 kl 19:52

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

GREFSEN: - Jeg fikk beskjed om at jeg ikke fikk være med videre. Først sa de at det var økonomiske grunner, men da jeg sa jeg var villig til å gå ned i lønn, så fikk jeg beskjed om at jeg ikke passet inn i spillergruppen, sier en skuffet Karim Aoudia.

Trenger nye utfordringer

Trener for Kjelsås, Eivind Kampen, mener at det er best for begge parter at veiene skilles.

- Karim har vært her lenge, og vi tror at både han og klubben trenger nye utfordringer. Han er en kjempegod spiller og jeg tror han vil bøtte inn mål i fremtiden, sier Kampen.

- Vi har bygd laget rundt Karim. Han er et midtpunkt og et klart førstevalg. Nå ønsker vi å satse på yngre spillere, sier Kampen.

Se Aoudias fantastiske brassemål mot Moss her:

LES OGSÅ: Karim Aoudia åpnet serien med brasse

Eivind Kampen sa i et tidligere intervju at de savnet toppscoreren i høstsesongen.

- Det er ikke lett å erstatte en spiller som scoret 26 mål og hadde 12 målgivende i fjor. Så det har vært et stort savn, siden vi ikke har noen naturlige målscorere, sa Kampen etter nederlaget mot Molde i september.

Kjelsås gjorde det derimot veldig bra i slutten av sesongen og avsluttet sesongen sterkt.

- De yngre spillerne trengte tid. Vi brukte Akinbola Akinyemi på topp og det funket bra. Spillerne må ha plass for å utvikle seg, og med Karim i klubben er han et naturlig førstevalg, sier Kampen.

LES OGSÅ: Aoudia til Blackburn Rovers?

Ny klubb

Karim Aoudia som var på prøvespill i Blackburn i 2005 og tidligere har spilt i Stabæk, tror ikke det skal bli vanskelig å finne seg en ny klubb.

- Nå er målet å bli frisk og finne meg en ny klubb. Jeg tror ikke det er mange klubber som sier nei til 64 mål på 71 kamper, sier han, og avslører at det har vært interesse.

LES OGSÅ: Karim sikter mot Tippeligaen

- Det har vært noen klubber som har tatt kontakt, blant annet to som spiller i Addeco-ligaen. Men det er trist å forlate Kjelsås. Jeg har vært der i fire år og jeg har blitt veldig glad i klubben. sier Karim Aoudia.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse