Åpner nytt treningssenter her

I dette bygget kommer SiO Athletica med et treningssenter på Kringsjå Studentby høsten 2018. (Foto: Astri Åmellom Brøto / SiO)

SiO Athletica åpner treningssenter på Kringsjå til høsten. Senteret blir på cirka 500 kvadratmeter, og med minst samme antall kvadratmeter til utetrening.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
01.03.2018 kl 10:09

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: SiO Athletica

  • SiO Athletica åpner treningssenter på Kringsjå Studentby i Olav M. Troviks vei 72, i bygget der det er matbutikk i dag.
  • Treningssenteret på Kringsjå blir SiO Athleticas sjette treningssenter i Oslo. Et medlemskap gir studentene tilgang til alle de seks treningssentrene.
  • Treningssenteret skal etter planen åpnes i løpet av høsten 2018.
  • Kringsjå Studentby er SiOs største studentby med over 2600 studentboliger.

Kilde: SiO

KRINGSJÅ: Planen er at treningssenteret skal stå klart i løpet av høstsemesteret 2018. Treningssenteret vil ligge i Olav M. Troviks vei 72, i samme bygg som matbutikken på Kringsjå studentby. Det melder Studensamskipnaden i Oslo og Akershus (SiO).

Nå begynner arbeidet med hvordan treningssenteret vil se ut og hvilke treningstilbud som skal tilbys.

Ønske fra Kringsjåstudentene

I 2020 vil Kringsjå Studentby ha rundt 4000 beboere. I en undersøkelse sendt ut til beboerne i studentbyen i 2017, var treningssenter høyt oppe på ønskelisten over tilbud som studentene ønsker seg på Kringsjå, ifølge SiO. Til høsten blir det altså en realitet.

LES OGSÅ: I desember flyttet de første studentene inn i de helt nye massivtrehusene i Kringsjå studentby

Se bildet større

Fredrik Øren Refsnes. FOTO: Unni Irmelin Kvam / SiO

- Med medlemskap i SiO Athletica vil studentene ha tilgang til seks forskjellige treningssentre nær campusene og nå også på Kringsjå Studentby. Dette er noe vi gleder oss til, sier direktør for SiO Athletica, Fredrik Refsnes, og legger til at de også vil ta i bruk uteområdene i studentbyen.

SiO Athletiva har i dag treningssentre på Ullevål (Domus), Nydalen, Blindern, Grünerløkka (Vulkan) og Holbergsgate (Centrum).

LES OGSÅ: SiO bygger 82 ny familieleiligheter på Kringsjå

Uteområdene i ny drakt

Se bildet større

I dette bygget kommer SiO Athletica med et treningssenter på Kringsjå Studentby høsten 2018. (Foto: Astri Åmellom Brøto / SiO)

I tillegg til å tilby et innendørs treningstilbud, vil SiO Athletica også legge til rette for trening utendørs for studentene.

- Vi er foreløpig på idestadiet, og mange av ideene lar seg realisere både innendørs og utendørs. Kringsjås nære beliggenhet til marka er en klar fordel, sier Refsnes.

Alle kan bli medlem i SiO Athletica, aldersgrensen er 18 år, og du må ikke være student for å kunne bruke SiOs treningssentre.

LES OGSÅ:

Naboer klager på "grelt lys" fra gigant-S'er i studentbyen

Idrettshøgskolen er rehabilitert og oppusset. Se hvordan det har blitt!

Nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke

Få ukens nyheter oppsummert i et nyhetsbrev fra Nordre Aker Budstikke. Det er gratis, og du melder deg på her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse