ANMELDELSE: Call of Duty: Modern Warfare 2: Årets mest hypede spill innfrir

 

MW2 har alt du likte med forgjengeren, pluss mye mer.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.11.2009 kl 10:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

BELIEVE THE HYPE: Gjør deg klar for mye moro og sene nattetimer.

SPILLVERKET.NO: Modern Warfare 2 er utvilsomt blant årets mest etterlengtede og hypede spill. "Don't believe the hype", rappet Public Enemy, men i tilfelle MW2 er det gode grunner til å tro på hypen.

Enkeltspillerdelen er absolutt et eventyr verdt å få med seg, men hovedsaklig for å oppleve alle de spektakulære og velregisserte actionscenene.

Les også: Modern Warfare 2 i kryssilden

Mye av suksessen til forgjengeren var grunnet den enkle rollespill-elementet som lot spillere utvikle sine egne klasser etter hvert som man steg i nivå. Systemet returnerer selvsagt i MW2, og det er svært gledelig å se at systemet fungerer enda bedre enn før.

Les også: Modern Warfare 2 tar krigen til USA

Praktfull grafikk

Grafikken er som forventet praktfull, spesielt de utrolige omgivelsene som er pinlig detaljert og blankpolert. Gjennom spillet vil du se både snøstormer og sandstormer, eksploderende fly, helikoptre, biler, snøskutere og mye mer. Altså egentlig alt som kan eksplodere.

Og som ikke det var nok, har du også et utrolig hektisk lydspor som konstant jager deg fremover. Dette, kombinert med at den konstante lyden av kruttsmell rundt deg, kan få noen hver til å kjenne seg litt ør i topplokket. Moro? Ja visst, men jeg finner det også litt irriterende.

Les også: Nekter å selge Modern Warfare 2

Jager deg fremover

Historien i spillet er spennende, men blir raskt veldig forutsigbar. At du knapt får tid til å puste grunnet det voldsomme tempoet som jager deg frem fra start til slutt, vil mange oppleve som positivt.

For undertegnende blir det dog rett og slett for meget av det gode. Litt som en marsipankake glasert med sirup og honning.

Heldigvis har spillet en knallsolid flerspiller-modus, som til tross for at den p.t. lider av en del tekniske svakheter, burde få plass i ordboken som definisjonen på reinspikka moro.

Les hele anmeldelsen av Call of Duty: Modern Warfare 2 på Spillverket.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse