Årets Navn-penger fra Christel går til varme klær

=Oslo-redaktør takker for det generøse bidraget.

GIR: Christel Stub (i midten) med sjekken - og senterleder Unni Aasgaard og redaktør Fredrik Eckhoff. Foto: Karl A. Kjelstrup

Når ildsjel og «Årets Navn Nordre Aker» Christel Stub nå deler ut premiepengene til et godt formål, er det selgerne til =Oslo som er mottakerne.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.02.2014 kl 15:25

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

GREFSEN/NORDRE AKER: «Pølsekoker, vaffelsteker, styreverv i korps og idrett, leder årlige bruktsalg til inntekt for fattige og årlige innsamlingsaksjoner til utlandet. Julegaveinnsamlinger til fattige og i frivillighetsorganisasjonen Sammen for Oslo.»

Blir ikke sliten!

Dette var bare det vi fikk plass til i ingressen da vi for to uker siden presenterte vinneren av Årets Navn 2013 i Nordre Aker. Tobarnsmoren Christel Stub på Grefsen engasjerer seg innen veldedighet på så mange plan at hvem som helst kan lure på hvordan hun får tiden til å strekke til.

- Jeg er ikke den som ligger mye på sofaen, nei, sier Christel. Og på spørsmål om hun ikke blir sliten av å være engasjert i så mye forskjellig i tillegg til full jobb og familie, svarer hun: - Nei, jeg blir ikke sliten - nettopp fordi det å bidra genererer glede og energi, sier ildsjelen.

Som vanlig får vinneren penger, 7000 kroner, som skal doneres videre til et godt formål. Det er Storo Storsenter som gir pengene.

Christel har flere mulige gode formål på blokka, og denne gangen er selgerne til =Oslo som går «seirende ut». På jobb trenger selgerne varme klær, og det er nettopp det pengene skal gå til.

- De trenger gode vintersko, varme luer og votter, sier Christel. Hun har lenge samarbeidet med =Oslo, og det er ikke første gang hun har sørget for at disse får et bidrag.

De var også blant mottakerne da hun og ektemannen sammen feiret runde år nylig. Istedenfor gaver til jubilantene, ble gjestene oppfordret til å gi penger til tre utvalgte, gode formål.

Denne ideen oppfordrer Christel andre til å følge opp. Hun mener det er langt bedre å gi pengene videre enn å sitte igjen med alt for mange vannkarafler og elektriske salt- og pepperbøsser som man faktisk ikke trenger!

Fornøyd Storo-leder

Senterleder ved Storo Storsenter, Unni M. Aasgaard, har stor sans for at det var nettopp Christel Stub som ble stemt frem som Årets Navn-vinner. - Christel er en veldig verdig vinner, også er det jo hyggelig at hun bor i nærmiljøet! sier Aasgaard.

De to er allerede i dialog om hvordan Storo Storsenter kan brukes mer i veldedig sammenheng!

=Oslo-redaktør takker

- Det er kjempeflott å høre. Det er rørende at en prisvinner tar seg bryet med å tenke på de som kanskje har det vanskelig enn en selv. Varme klær er noe som det alltid er behov for i vinterhalvåret. Våre selgere setter veldig pris på slike gaver! sier ansvarlig redaktør i =Oslo, Anlov P. Mathiesen til dittOslo.

Mer om Årets Navn:

Er Christel en av Norges største ildsjeler?

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse