Årets orienteringsbegivenhet

O-fest i regi av IL Koll

FØRSTE GANG: Iver Brevik Formo (3) løper for Lyn. - Jeg er en veldig stolt far, sier pappa Anders Formo.

Forrige uke var det orienteringsfest på Kollbanen ved Kringsjå.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KOLLBANEN: Hele lokalmiljøet ble invitert til å prøve seg på orientering da Koll arrangerte sitt årlige o-løp på Kollbanen.

- Koll ønsker med dette å gi barn og familier i nærmiljøet en mulighet til å bli kjent med orientering på en sosial og hyggelig måte, sier Arne Tesli i Koll.

- Orientering er kult

Christian Fredrik Borg (9) fra Kringsjå begynte på orientering i fjor og trives veldig godt i skogen.

- Det er gøy å løpe og finne poster med kart og kompas i skogen. Jeg fikk mitt første kart i permen da jeg var ett år gammel, sier Christian Fredrik.

Han trives veldig godt i klubben og skryter av miljøet.

- Vi har gode treninger med flinke trenere. Orientering blir kult når vi har det så gøy på trening. I tillegg avslutter vi treningene med å spise kveldsmat, sier Christian Fredrik, som kjenner skogen veldig godt.

Årets begivenhet

IL Koll har lange og stolte tradisjoner i orientering, og den spennende skogsidretten har vært en del av idrettslaget helt siden starten i 1940.

Og torsdagens orienteringsfest er årets begivenhet i klubben.

- Dette er dagen vi mobiliserer resurser og kompetanse. Vi har et bredt tilbud. I dag er det med tre generasjoner, sier løpsleder Johan Lunde.

Klubben håper at de får rekruttert nye medlemmer etter o-løpet forrige uke.

- Vi har trening for de aller yngste hver torsdag klokken 18. Det er bare å møte opp og se om dette er en idrett som de liker, sier Lunde.

Ingrid Skard (10) fra Kjelsås har holdt på med orientering i fire år.

- Det er gøy å være ute i naturen. Selv om det kan være frustrerende å ikke finne postene, blir det ekstra gøy når du først finner de, sier hun.

Etter løpet fikk alle barna gullmedaljer og noe godt å spise.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon