Arilds Gym: Er det trangt om plassen innendørs...

Gøy med gym - ute! Alpingruppa i farta onsdag kveld. FOTO: KJELSÅS IL

...så setter man bare opp gymmen ute istedet.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.09.2017 kl 14:54

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: – Det er få «tak» for Kjelsås IL sine nesten 3500 medlemmer og trangt om plassen innendørs, forteller leder i Kjelsås IL, Truls Dorthellinger Nygaard, og videre om alpingruppas forslag om en utegym.

LES OGSÅ: Er det lov å telte her?

Arilds gym

– Kjelsås IL alpin hadde ideen om en gym utendørs, som er et godt tilskudd til anleggene som disponeres i dag. Blant annet for å øke kapasiteten for basistrening og styrke, forteller Nygaard videre.

Alpingruppa har stått for gjennomføringen av prosjektet, med arbeidsnavnet «Arilds gym». Selvfølgelig oppkalt etter hovedtrener i alpingruppa, Arild Olsen.

Gymmen er plassert på området til den gamle barneparken på stadion, som stod gjengrodd og ubrukt.

Se bildet større

Det har blitt skikkelig fint på baksiden av klubbhuset på Grefsen stadion. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Dugnad

– Arbeidet med utegymmen er hovedsakelig gjort på dugnadsbasis, gjennom mange timer, kanskje 300 timer pluss minus?. Av foreldre i alpingruppa. I tillegg til den innsatsen, er gymmen finansiert med like mange kroner, rundt 300.000 kroner, fra Sparebankstiftelsen DNB og klubben.

– Utegymmen er tilgjengelig for alle, men det er også organisert trening der. Det har så langt vist seg at gymmen er et populært sted, uansett hvilken idrett man driver med, sier Nygaard videre.

LES OGSÅ:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse