Anmeldelse: X3: Terran Conflict: Avansert romeventyr

 

I X3: Terran Conflict står et helt univers for dine føtter.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

TIDKREVENDE: Pass på at du ikke har noe annet fornuftig på kalenderen i de neste månedene, for når X-universet griper tak i deg, gir det ikke slipp så lett.

GAMER.NO: Først en advarsel: X3: Terran Conflict er et spill av den typen som hørte til på nittitallets PC-er. Det er stort og tungt, og det bryr seg fint lite om hvorvidt Wii-generasjonen skjønner noe som helst.

Dette er ikke for alle, men til gjengjeld kan den virkelige målgruppen glede seg til noe helt spesielt.

Les også anmeldelsen av X3: Reunion

Terran Conflict er et romskipspill hvor du starter med et lite romskip, og så slippes løs i et gigantisk, levende univers. Ønsker du å tjene penger på handel, kan du utnytte deg av spillets dynamiske økonomi.

Men du kan også leve livet som pirat, lykkejeger, soldat eller taxisjåfør – eller en blanding av alt.

I begynnelsen kan det være lurt å følge en av spillets hovedhistorier, som omhandler krigen mot en rase intelligente maskiner som truer med å ta over verdensrommet.

Følger du jordboernes kampanje, får du en gradvis innføring i spillets muligheter, samtidig som belønningene du får underveis kommer godt med.

Det flotte med Terran Conflict, er at spillet vokser sammen med deg. Jo mer ressurser du får, desto flere muligheter. Du kan bygge egne fabrikker i verdensrommet, eller lede hele armadaer av romskip.

Et så omfattende spill som Terran Conflict tar en stund å lære (selv om det er lettere enn sine forgjengere), og det sliter også med noen "bugs", men den store friheten og de mange mulighetene gjør at det er et spill du vil kunne kose deg med veldig, veldig lenge.

Les hele anmeldelsen av X3: Terran Conflict på Gamer.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse