«Avdanka» fotballspillere søker pølsevogn

SULTEN: Hot dog? Flere enn avdanka fotballspillere som liker pølser, fra venstre; Kristian Fagervik, Martin Hansen i pølsedrakt, Thomas Meiner og Emma foran. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

«Vi er en gruppe avdanka Kjelsås-spillere som ønsker å hjelpe klubben med de tingene vi mener er viktig rundt et A-lag.» Blant annet en skikkelig pølsevogn.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
23.03.2015 kl 14:43

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

LEVENDE HOTDOG FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Se bildet større

BLIDE: Godt humør på fra v. Kristian Fagervik, Martin Hansen og Thomas Meiner, som vil hjelpe Kjelsås Fotball til å få inn mer penger i kassa. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

Se bildet større

MED: Litt sent ute, men klar for pølsefest, Arild Nøst Odlund. FOTO: KRISTIN TUFTE HAGA

KJELSÅS: En idrettsklubb er nok avhengig av gode medhjelpere. Tidligere har Nordre Aker Budstikke skrevet om «Oldermannsligaen» - som bidrar med dugnadsinnsats. For ikke å glemme alle foreldrene som bidrar gjennom året.

I tillegg er smågrupperinger innen klubben som gjerne vil hjelpe. Noen av de tidligere A-lagsspillerne på Kjelsås, vil gjerne at klubben skal få bedre økonomi, og har nå på eget initiativ funnet ut at det må gå an å blant annet selge mange flere pølser og annet på hjemmekampene?

Selge der folka er

For fotball og pølser hører vel godt sammen. Men da trengs en mobil pølsekiosk. For det er viktig at pølsene kan bli kjøpt der folka er – for eksempel ved tribunen på Grefsen Stadion, og hvor Kjelsås A-lag spiller sine hjemmekamper.

TIPS NORDRE AKER BUDSTIKKE!

- Vi tror at det er mulig å selge mye mer med en kiosk som står nærmere der publikum er, nemlig ved tribunene her. Samtidig er det viktig at kiosken har hjul, så den eventuelt kan taues bort til Myrerjordet eller i Myra hvis det skal være kamper eller cup’er der. Eller for eksempel til Langsetløkka, hvis skigruppa skal ha renn, sier en av primus motorene til pølseprosjektet, Martin Hansen.

Les også: Kjelsås IL trenger mer plass: - Hårreisende å rive et bygg som er i meget god stand

"Avdanka Kjelsåsspillere"

For tanken er at flere enn fotballgruppa skal nyte godt av en rullerende kiosk, som kan inntjene flere penger i klubbkassa.

Ifølge Martin og de andre bak pølsevogn-prosjektet, er det «…en gruppe avdanka Kjelsås spillere som ønsker å hjelpe klubben med de tingene vi mener er viktig rundt Kjelsås A-lag.»

I fjor kom Kjelsås på andre plass i serien, i andre divisjon. Det inspirerer.

- Men vi har litt dårlig tid da, og jobber nå med å få på plass flere sponsorer. Seriestart er jo om fire uker. Vi trenger noen tusen til, så herved inviteres flere til å kjøpe, ikke aksjer, men pølser for å støtte prosjektet.

- Ikke så billige pølser, men for hver 100-lapp man skyter inn, så kan man hente en rykende varm pølse i den nye pølsevogna, når kampene er i gang, oppfordrer Martin.

En vogn til overs?

Gutta regner med at en pølsevogn kan koste rundt 60-70.000.

- Vi har allerede noen firmaer som har sett reklamepotensiale i å sette logoen på vognen, i og med den kommer til å være synlig på arrangementene rundt omkring i bydelen. Men vi har plass til flere sponsorer på vogna, forteller Martin.

Kanskje har noen en slik vogn til overs et sted?

- Hvis noen har en slik vogn et eller annet sted, og ønsker å donere eller selge denne billig til oss, så kommer vi gjerne og tar en titt, sier Martin.

Les også: Se høydepunktene fra lokaloppgjøret mellom Kjelås og Skeid

Via facebook så kan du nå prosjektet, eller eventuelt ta kontakt med Hansen på mobil 97 13 50 49.

Og man skal kanskje ikke kimse av pølsekioskene. Som en liten kuriositet kan nevnes at det til og med også finnes en egen facebook-side: "Pølsekioskens venner", men som tilsynelatende ikke ser ut til å ha noe med Kjelsås IL å gjøre. I hvert fall ikke ennå.

Første hjemmekamp for A-laget er 26. april - mot Mjølner.

- Da satser vi på pølsefest på Stadion, uansett viktig å møte opp på kampene og støtte gutta, oppfordrer Martin.

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse