Avlyser førskoledagene på Kjelsås

Håpefulle kommende førsteklassinger får ikke forberedt seg på skolehverdagen.

TILBAKE: Det blir ingen førskoledager på Kjelsås skole i år, men elever og lærere er igjen i full sving på skolen. FOTO: Foto: Anne Marie Huck Quaye

Kjelsås skole avlyser Førskoledagene for 113 barnhagebarn på grunn av streiken.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
06.06.2012 kl 12:32

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: - Streik får alltid en konsekvens, og det ble dessverre den konsekvensen for oss, sier rektor på Kjelsås skole Mette Rasmussen

LES MER OM STREIK I NORDRE AKER HER

Hun sikter til Førskoledagene, som skolen pleier å organisere.

Dette er et prosjekt som går over to dager, i to ganger to timer, og som skulle vært gjennomført på skolen 6. og 7.juni i år.

Ikke bare bare

- Det er et svært arrangment som involverer mange elever og lærere. Det er ikke bare å la 113 elever få komme, sier Rasmussen som er glad for at lærere og elever er tilbake på skolen etter streik i dag.

- 22. juni kl.12.00 marsjerer hele skolen tilbake til nye Kjelsås skole, og de dagene vi har igjen må skolen prioritere undervisning og avvikling av skoleåret for elevene som går her på en best mulig måte. Da flytter Grefsen inn og vi skal ut, sier Rasmussen som beklager og synes det er leit for de kommende elevene at arrangmenetet må avlyses.

Besøksdager istedet

Men et lyspunkt er jo likevel at Kjelsås skole har arrangert besøksdager, hvor 105 barn var på besøk.hos førsteklassingene 22 og 23 . mai.

Nå går altså skoledagene som normalt, etter at partene i streiken har funnet en løsning på konflikten.

Rektor fikk denne glade beskjeden tirsdag 6. juni klokka 06.00 om morgenen. og tok igjen imot lærere og elever til normal skoledag.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse