Avsluttet skoleåret med styrkeprøve

Nydalen VGS arrangerte skolemesterskap i Triathlon

FORNØYD GJENG: Alle elevene var glade etter gjennomføringen.

Nydalen vidergående toppidrett droppet Norwegian Wood og deltok heller på skolemesterskap i triathlon.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.06.2013 kl 11:16

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

HOPPER I DET: Vannet var ikke kaldt var tilbakemeldingen.

Se bildet større

Anna Jensen kom først i mål. - Denne seieren kommer jeg til å leve lenge på, sier hun. Se bildeserie på dittOslo.no. FOTO: ALLE FOTO: ANDREAS LINDBÆK

SOGNSVANN: Mens resten av elevene koset seg på Youngwood i Frognerbadet, var 12 elever fra toppidrettslinja samlet på Sognsvann for å konkurrere om hvem som var best i å svømme, sykle og løpe.

- Vi kunne slappet av på Frognerbadet, men dette er mye bedre, sa Erlend Skaare Søbstad før alvoret startet onsdag forrige uke.

Eget fag

Toppidrettslinja på Nydalen vgs er et samarbeidsprosjekt mellom Nordre Aker O2-klubbene (Sykkelklubben Rye, skiklubbene Koll, Kjelsås og Lyn samt orienteringsklubben Nydalen).

Elevene har to timer styrketrening og tre timer utholdenhet som et eget fag på skolen.

- Dette er første året vi satser på dette og det er nesten 20 elever med. De fleste går i førsteklasse og vi håper at det blir enda flere neste år, sier Even Skårholen som har ansvaret for utholdenhetstimene og er hovedtrener i Kjelsås langrenn.

Elevene er glad for at de får muligheten til å trene på skolen.

- Det er veldig kult og annerledes. Vi som er med liker å trene og med dette faget får vi muligheten til å trene to ganger om dagen, sier Ingvild Wang.

SE BILDESERIE FRA MESTERSKAPET

Skolemesterskap

På Sognsvann avsluttet de skoleåret med Triathlon. Elevene skulle først svømme, så sykle opp til Ullevålsæter og så løpe en runde rundt Sognsvann.

Langrennsløper Anna Jensen (16) fra Kjelsås var første eleven over mållinja.

- Dette er en bra tittel og jeg kommer til å leve lenge på det. Men jeg følte meg ikke sikker på seier før jeg entret mål, smiler hun.

Halvor Kleivi (16), også han fra Kjelsås, var raskeste gutten.

- Jeg startet sist siden jeg sto over svømmingen på grunn av at jeg er forkjølet. Jeg visste at jeg var bedre enn de fleste i sykling. Så da var det bare å gi på hele veien. Denne seieren lever jeg lenge på, smiler han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse