ANNONSE
Annonse

Baard tør å sykle i Oslo!

Baard er syklistenes forkjemper i dittOslo

Jurist, kommunikasjonsmann og syklist Baard Ole Amundsen står bak Sykkeldagbøkene. Foto: Foto: Fredrik Eckhoff

- En sykkel løser forbausende mange problemer på én gang, sier Baard Ole Amundsen - splitter ny spaltist i alle dittOslos lokalaviser.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 02.05.2013 kl 16:20

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO: Har du ikke hørt om verken Sykkeldagbøkene eller Baard Ole Amundsen (49), sier du? Det er i ferd med å endre seg. I hvert fall hvis du er middels eller mer interessert i syklistenes hverdag i Oslo.

I dag debuterer Baard med sin spalte i alle av Mediehuset dittOslos lokalaviser, både på trykk og på nett.

Engasjert syklist

Baard er Røa-mann, født og oppvokst på Røros, og har bodd hele sitt voksne liv i Oslo (Ola Narr, Kiellands plass, Bislett og Majorstua).

Han syns det er så praktisk å ta seg frem på sykkel, at han gjør det titt og ofte. Baard er en mann med meningers mot, og med mange år bak seg innen kommunikasjonsbransjen, er han vant til å uttrykke seg.

Det har ført til at han har en hel liten hærskare som følger seg på Twitter. Samfunnsengasjementet er bredt, men ett tema som går igjen, er sykling i Oslo.

Oftest er meldingene til Baard skrevet med både brodd, innsikt og gjerne med en touch av humor. At han for eksempel har fått Bymiljøetaten i tale flere ganger, tyder på at han har noen poenger verdt å lytte til.

Ikke med stoppeklokke

- Hvor ivrig syklist er du, Baard. Er du blant dem som tar tiden på deg selv på vei til jobb?

- Jeg er syklist, men ikke spesielt ivrig. Akkurat som de fleste bilister ikke er ivrige bilister. De forholdene jeg opplever når jeg sykler, fører imidlertid til et visst engasjement. Jeg tar ikke tiden på meg selv på vei til jobb når jeg sykler, like lite som jeg gjør det de få gangene jeg kjører bil eller tar t-banen.

Les Baards første bidrag til Sykkeldagbøkene her!

Våger DU å sykle i Oslo?

Eller tar du ikke sjansen? Har du en interessant, gledelig, opprivende, underholdende eller skremmende historie å fortelle om sykkel-Oslo?

Eller har du et innspill til Baard om det han skriver eller et tips om noe han burde ta opp?

Fortell din historie fra Sykkel-Oslo i vår Sykkeldagbøkene-protokoll her!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse