Lørdag kan du gjøre et kupp

Barnas bruktsalg

Også i år blir det bruktsalg i Kjelsås Folkets Hus.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

KJELSÅS: Regnbuen Åpen Barnehage har gjennom 10 år arrangert "Barnas bruktsalg" på Kjelsås Folkets Hus med stor suksess. Initiativtaker, Trude Johansen, har nå overlatt stafettpinnen til Line Petzold og Christel Stub.

Lørdag 24. april kl. 09.30 braker det løs på Folkets Hus. Da kan du nok en gang "fornye" barnas garderobe og fritidsutstyr eller få ryddet opp på loft og i kjeller og levere klær til salget.

Bruktsalget arrangeres to ganger i året, og har etter hvert blitt et populært tiltak i bydelen. Her finnes barneklær, utstyr, vogner, sko, leker og annet til barn i alderen 0–14 år.

– Bruktsalget er basert på frivillig innsats. Har du noe å selge? Kom innom fredag 23. april mellom kl. 19 og 21 på Folkets Hus. Husk å merke klær/utstyr med navn/telefonnr, pris og størrelse. Lappene må være godt festet, helst med sikkerhetsnål. Innleverte klær skal naturligvis være rene og hele, sier Stub.

En andel av salgssummen går til driften av bruktsalget og resten utbetales selger. Det som ikke blir solgt eller hentet, blir gitt bort til hjelpeorganisasjoner som Fattighuset, Grenlandsaksjonen og barnehjem i Romania.

– I en tid med bruk og kast mentalitet synes vi det er flott å være med på et tiltak der klær og utstyr kan resirkuleres tilbake i nærmiljøet, eller gå til en god sak. Kom og gjør et kupp! sier Christel Stub og Line Petzold.

For mer informasjon; l.c.petzold@khm.uio.no, 98488018, eller cstub@vikenfiber.no, 91120203.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon