Lørdag kan du gjøre et kupp: Barnas bruktsalg

 

Også i år blir det bruktsalg i Kjelsås Folkets Hus.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KJELSÅS: Regnbuen Åpen Barnehage har gjennom 10 år arrangert "Barnas bruktsalg" på Kjelsås Folkets Hus med stor suksess. Initiativtaker, Trude Johansen, har nå overlatt stafettpinnen til Line Petzold og Christel Stub.

Lørdag 24. april kl. 09.30 braker det løs på Folkets Hus. Da kan du nok en gang "fornye" barnas garderobe og fritidsutstyr eller få ryddet opp på loft og i kjeller og levere klær til salget.

Bruktsalget arrangeres to ganger i året, og har etter hvert blitt et populært tiltak i bydelen. Her finnes barneklær, utstyr, vogner, sko, leker og annet til barn i alderen 0–14 år.

– Bruktsalget er basert på frivillig innsats. Har du noe å selge? Kom innom fredag 23. april mellom kl. 19 og 21 på Folkets Hus. Husk å merke klær/utstyr med navn/telefonnr, pris og størrelse. Lappene må være godt festet, helst med sikkerhetsnål. Innleverte klær skal naturligvis være rene og hele, sier Stub.

En andel av salgssummen går til driften av bruktsalget og resten utbetales selger. Det som ikke blir solgt eller hentet, blir gitt bort til hjelpeorganisasjoner som Fattighuset, Grenlandsaksjonen og barnehjem i Romania.

– I en tid med bruk og kast mentalitet synes vi det er flott å være med på et tiltak der klær og utstyr kan resirkuleres tilbake i nærmiljøet, eller gå til en god sak. Kom og gjør et kupp! sier Christel Stub og Line Petzold.

For mer informasjon; l.c.petzold@khm.uio.no, 98488018, eller cstub@vikenfiber.no, 91120203.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse