ANNONSE
Annonse

Barnehagen brant i natt

Innsatsleder Ronny Næss i Brann- og redningsetaten. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Det jobbes med å finne andre plasser til barna.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 22.06.2017 kl 07:24

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VOLDSLØKKA: – Politiet meldte like etter 03.00 i natt at brannvesenet holder på med etterslukking og skriver at det vil ta noen timer, ifølge Dagbladet, som omtalte brannen i natt.

Ifølge NRK var nødetatene framme på stedet klokken 01.30. Da var det en periode fare for spredning til parkerte biler i nærheten.

Full overtenning

- Det er full overtenning i en barnehage i Uelandsgate. Det brenner fortsatt godt, men brannvesenet har kontroll, sa Christian Krohn Engeseth, operasjonsleder i Oslo-politiet til Dagbladet klokka 02.15, i tillegg at politiet foreløpig ikke vet årsaken til brannen.

Det luktet fortsatt røyk ved barnehagen klokken 07.00 mandag morgen, da lokalavisen var på stedet.

Fra Omsorgsbygg, eiendomsansvarlig Cathrine Rosalie Flod og teknisk forvalter Per Morten Skoglund. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Omplassering

Eiendomsansvarlig i Omsorgsbygg Oslo KF, Cathrine Rosalie Flod og eiendomsforvalter Per Morten Skoglund, er på stedet. Ikke hele barnehagen er brent, men det har vært stor røykutvikling.

– Barnehagen er stengt i dag, men det jobbes for å finne midlertidige plasser til de 42 barna som holder til her. Dette er en spesialbarnehage, med både hørselhemmede barn og ikke, forteller hun.

Foresatte og ansatte er varslet.

LES OGSÅ: Fredag slo rektor på Korsvoll skole alarm - ber nabolaget følge med etter flere forsøk på å lage brann ved skolen

Voldsløkka barnehagen - for hørselshemmede barn og ikke, på bydelsgrensen mellom Bydel Nordre Aker og Bydel Sagene. Foto: KRISTIN TUFTE HAGA

Tidlig på

Innsatsleder på stedet for Brann- og redningsetaten, Tommy Næss, forteller at de nå har holdt på med etterslukking.

– Det var en automatisk brannalarm som ble utløst i natt. Vi var her tidlig med tre biler, da var det en fullutviklet brann på stedet, forteller Næss.

– Vi fikk hit flere ressurser, og fikk håndtert brannen med stor slagkraft, forteller Næss videre.

LES OGSÅ:

Meld deg på vårt nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på Nordre Aker Budstikkes gratis nyhetsbrev, som kommer rett i innboksen din hver torsdag! Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse