ANNONSE
Annonse

Russekickoff på fredag

Barskest i by'n?

Bak fra venstre: Nina Namberg, Marthe Olsen Enge, Caroline Bernal, Celin Hermansen, Maria Wold.
Midten fra venstre: Chalotte Olsen Enge, Aurora Oftedal, Lejla Brackovic, Jasmina Mora, Ea Herstad, Mia Bergskaug, Tonje Svien.
Foran fra venstre: Pia Groth, Susanne Kielland, Andrea Monrad-Hansen, Tajma Bitanga, Vanessa Storm og hunden Amie. Foto: Olav Storm

De ville være litt barske, jentene på Hulkamania. Fredag går de i ringen som wrestlingteamet til Hulk Hogan.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 21.04.2009 kl 14:10

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

BERG: Der andre jenter leier fiks ferdige busser, eller ansetter polakker for å pusse opp russebussene, gjør disse jentene alt selv. Ikke engang kjærestene til noen av jentene har fått hjelpe, forklarer Berg-jentene Ea Herstad og Susanne Kielland.

Orket ikke «jentekonsept»

De er henholdsvis bussjef og økonomisjef på bussen Hulkamania 09, en hyllest til Hulk Hogan. I russetiden skal jentene fra hele Oslo være Hogans wrestlingteam.

- Vi orket ikke et sånt jentete konsept, vi ville være litt barske forklarer Ea.

Hulkamania-jentene blåser i høye budsjetter, og satser verken på rådyre lys- eller lydanlegg. De vil heller få oppmerksomhet på andre måter, og maler derfor bussen gul.

Kampen utspiller seg i wrestlingringen på dansegulvet, hvor Hulk selv figurerer på veggen. Wrestling-helten er også manipulert inn på et allbilde av alle jentene, forklarer de Nordre Aker Budstikke. Til dette har de fått litt hjelp av en av jentenes far, som selv er profesjonell fotograf.

Ikke plasmaskjermer

Jentene har jobbet sammen for å samle inn pengene til bussen. Både Ea og Susanne synes pengebruken i russetiden begynner å ta litt av.

- Det må jo være litt sykt å tenke på hva du kunne ha brukt alle de pengene på. Du har det ikke noe mer morsomt når du sitter i en buss med fem plasmaskjermer, sier Susanne.

De har hørt om noen elever som har tatt opp lån, og andre som har jobbet i ett år for å betale tilbake penger de brukte på russetiden.

- Men herregud, har du pengene, så fyr opp å ha det gøy! Vi kommer innom og hilser på, sier Ea.

Papirer, papirer, papirer

- Hva er de største utfordringene dere har møtt på så langt?

- Alt papirarbeidet og reglene, sier Ea og Susanne i kor.

- I tillegg har det vært en utfordring å få 20 jenter til å samle seg om én mening. Vi har kontrakter for alle jentene også. Kommer du ikke i tide, får du bot, og trekker du deg, har vi regler for hvor mye du skal betale. Det er papir rett og slett overalt!

De er ikke i tvil om det beste ved opplevelsen så langt; samholdet ved å jobbe sammen med folk du ikke kjente fra før. Det tror de vil gjenspeile seg i selve russetiden også.

- Det er kanskje ikke vi som satser mest, men det er vi som får det mest moro, sier Susanne.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse