Basket slår pub

Vidar Remfeldt i Oslo Røde Kors , Marte Kristiansen og Linn Kongsli Lundervold i lokalavisene i Oslo. Foto: Fredrik Eckhoff

Det står mellom basket og pub i finalen når Nordre Akers kuleste russebuss kåres.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.05.2008 kl 09:35

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: For aller første gang kårer lokalavisene i Oslo byens aller kuleste russebuss. Først gjennom lokale kåringer, for eksempel "kuleste buss i vest, syd, øst, osv. For Bydel Nordre Aker har vi hatt egen kåring.

Russen har de siste tre ukene blitt oppfordret til å sende inn bilder og noen linjer om konseptet til de forskjellige lokalavisene våre rundt i byen, og de har ikke vært vanskelige å be! Bare i Bydel Nordre Aker er hele åtte busser nominert!

JuryenJuryen består av internettjournalist i Nordre Aker Budstikke, Linn Kongsli Lundervold, internettansvarlig i lokalavisene i Oslo, Marte Kristiansen, og oppvekstsjef i Røde Kors Oslo, Vidar Remfeldt. Sistnevnte har de siste årene blant annet jobbet med å bygge opp ressurssentrene for ungdom, for eksempel Condio på Majorstuen.

Åtte om beinet

Disse åtte bussene ble nominert: Festihval, Bedrock, Monstars, Aviators, The A-team, Cosmic gate og The red lion.

Juryen finner raskt frem til to av bussene som skiller seg litt ut: The red lion, som er designet som en klassisk britisk pub, fanger juryens interesse, og det samme gjør basketbussen Monstars.

– Tradisjonelt og godt gjennomført, sier Linn om pubbussen. – Men Monstars skilte seg veldig ut fra de andre. For det første på grunn av fargen, den er veldig grønn. Dessuten er det morsomt at de har et samarbeid med den andre basketbussen i Oslo vest, Tunesquad, som er en jentebuss.

Dermed blir det basket som går seirende ut denne gang i Nordre Aker!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse