Begge Kjelsåslagene på fotballpallen

Kjelsås 97-jentene møtte hverandre i semifinalen

stolt: Julie Dyrli er stolt av Kjelsåsjentene. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

Begge Kjelsås jenter 97-lagene kom på pallen i Kurland fotballcup, og fotballvenninnene møtte også hverandre i et skikkelig lokaloppgjør i semifinalen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
13.02.2012 kl 18:06

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

finalen: Kjelsås 1 kom helt til finalen, men tapte for et sterkt Grei 96-lag - bak fra venstre: Karen Augusta Jarstø Ervik, Charlotte S. Olsen, Pernille Bjerke, Frøy Strøm, foran fra venstre: Tiril Haga, Thea Knutsen, Torill Ragustad, og Andrine Hilton helt foran. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

Se bildet større

2. plass: Kjelsås 1s Thea Knutsen henter pokalen. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

Se bildet større

pallen: Her Kjelsås 2 som også kom seg helt til semifinalen i årets Kurland fotballcup, og ble nr. 3. Fra venstre bakerst: Siri S. Nielsen, Julie Dyrli, Stine Madslien Bakken, foran: IngeborgSandvik, Cornelia Settevik, Frøy Strøm, og foran utespiller Emma Holen, som måtte stille som keeper. FOTO: FOTO: Kristin Tufte Haga

FJELLHAMAR: Etter gruppespillet lørdag med 16 lag i 15/16-årsklassen, hadde Kjelsås 1 vunnet alle kampene sine (5 a side) med god margin. Kjelsås 2 tapte første kampen, men vant de to neste, og begge lagene var i sluttspillet.

I kvartfinalene vant Kjelsås 1 over Haslum med god margin, mens Kjelsås 2 spilte en spennende jevn match mot Skjetten, hvor kjelsåsjentene til slutt vant 4 - 3. Og den ene semifinalen ble Kjelsås mot Kjelsås - og som til slutt endte 6 - 3 til Kjelsås 1.

SE FLERE BILDER VED Å TRYKKE PÅ HOVEDBILDE

- Vi er veldig fornøyde med at semifinale-kampen ble så jevn, og faktisk tror jeg vi "vant" andreomgangen, ler Julie Dyrli, som er veldig stolt av Kjelsås 2-laget.

- Å komme helt til semifinalen er kanskje lenger enn vi hadde forventet. Innecup er uansett gøy, og med mye action!

- Vi er vel litt gode da!

- Og veldig bra "stått" av utespiller Emma Holen, som måtte steppe inn som keeper. Uansett utrolig bra at begge kjelsåslagene kom helt til semifinalen - det sier vel noe om at vi er litt gode da!, sier Julie, og legger til at 97-jentene også er godt fornøyde med trenerne.

 

SE FLERE BILDER VED Å TRYKKE PÅ HOVEDBILDE

Thea Knutsen er fra Kjelsås 1 er også stolt av 97-jentene.

- I semifinalen ga Kjelsås 2 oss den tøffeste motstanden så langt i cup'en. Synd at vi tapte for Grei 1 i finalen, men vi kjempet til siste slutt, sier Thea.

- Men med flere skader, blant annet ble jo keeper Line L. Sivertsen båret av banen, så var det ikke verst å bare tape 0 - 3 mot et lag som er ett år eldre enn oss, og i tillegg er fjorårets kretsmestere, sier Thea, som synes cup er kult.

- Og bra at det ikke var så veldig lenge mellom kampene. Det går jo unna på innecup - er jo litt "mos" i bena nå. Men gleder meg også skikkelig til sesongen starter. Kjelsåsjentene 97 er også veldig bra sosialt - vi er jo venner alle sammen, sier Thea.

Kjelsåsjentene vant også Kurlandcupen i 97-klassen i fjor.

- Kanonbra!

Lagleder Stein Erik Olsen er veldig fornøyd med jentene.

- Kanonbra av begge lagene, og finalen viste på nivå med kretsmesterne ett år eldre, i tillegg vi med utespiller i mål og skadet forsvar. Totalt var 16 av 97-spillerne våre med i cup'en, og de viste forbedrede tekniske ferdigheter - vi har absolutt kommet et steg videre fra fjoråret, sier Olsen.

- Nå blir det spennende med sesongstart, men ikke minst første NM-kvalik, hvor vi har meldt oss på i klassen over oss - 16 år. Og hvor vi nettopp møter Greis 96-jenter igjen. Men jeg tror ikke det er umulig å vinne over greijentene!, ifølge Olsen.

Flere resultater fra Kurland Cup her

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse