Bergsvand jublet for Lyn

DOMINERTE: Guro Bjærum Kvidal og Lyn dominerte fullstendig mot Voss på Kringsjå kunstgress.

Kaptein Guro Bergsvand (19) ble den store helten med sine to scoringer da Lyns fotballdamer slo Voss 3-1 hjemme på Kringsjå kunstgress.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.05.2013 kl 22:36

KRINGSJÅ: - Jaaa! Da det andre målet gikk inn ble jeg bare så utrolig glad, smiler Guro.

Det ga Lyn ledelsen 2-1 etter en snau times spill, og var veldig fortjent etter et massivt overtak i banespillet.

- Vi hadde vel ballen i 90 prosent av tiden i førsteomgang, men Voss lå som en mur på egen sekstenmeter, så det var vanskelig å få hull på byllen, sier Guro.

LES OGSÅ: Lyn nærmere cupfinalen

Derfor sto det 0-0 til pause på Kringsjå kunstgress.

Vil rykke opp

Lyn fortsatte kjøret etter hvilen, og tre minutter ut i omgangen banket Guro inn 1-0 etter en svak klarering fra Voss. Tre minutter senere utlignet gjestene til 1-1, før mål av Guro og Maren Thoresen sikret Lyn en fortjent seier.

- Voss er et lag vi skal slå om vi skal klare å henge med i toppen, sier Guro.

LES OGSÅ: Lyn damer vant første seriekamp

- Hva er målet ditt?

- Jeg vil rykke opp til Toppserien, og så langt i sesongen har stort sett alle slått alle - så det er muligheter, sier 19-åringen.

EM i sommer

Guro er en av flere Lyn-spillere som har spilt med flagget på brystet det siste året.

- Jeg er med på J19-landslaget, og har vel spilt rundt ti landskamper, sier Guro.

Les også: "All inclusive" for Lyn-jentene

Dermed har hun passert faren sin, den gamle VIF-stopperen Jo Bergsvand.

- Jeg har slått han i antall aldersbestemte landskamper, men han har jo vært på A-landslaget - så der slår han meg, smiler Guro.

Men fremtiden ser lys ut både for Guro og Lyns damer, og i slutten av august er det EM-sluttspill for J19 i Wales.

- Jeg har jo vært med på der siste kampene, så jeg håper at jeg kommer med til EM, sier Guro.

Før det skal det spilles viktige kamper med Lyn, og førstkommende søndag vernter serieleder Åsane på bortebane i Bergen. Det blir en tøff oppgave for tabelltoer Lyn.

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon