BI-foreldre kjøper bolig på Haugen

Eiendomsmegler Birger Bakke erfarer at mange foreldre kjøper bolig til studenter på St.Hanshaugen (Foto: Julie Messel)

Eiendomsmegler Birger Bakke opplever sterk vekst av foreldre som kjøper leiligheter til barna sine i Bydel St. Hans- haugen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
29.02.2008 kl 09:34

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

ST.HANSHAUGEN: – Min erfaring er at mange av våre kjøpere er foreldre som har barna sine på BI. Mange foretrekker at barna bor her fremfor på Bjølsen, sier Birger Bakke, daglig leder i Privatmegleren Aksept i Ullevålsveien.

Foreldrekjøp

– Foreldrekjøp er vanligere og vanligere. Mange vil ha barna sine i denne delen av byen, fremfor mot Grefsen, sier han til Lokalavisen.

Han deler ikke kollega i Eiendomsmegler 1 sin opplevelse at det går litt tregere i boligmarkedet nå enn for et halvt år siden, som Lokalavisen skrev om nylig.

Ikke tregt

– Boligmarkedet går ikke tregt, vi har ikke hatt den problemstillingen hos oss. To visninger maks, sier han.

Men han medgir at folk er skeptiske.

– Media hauser opp at det er dårlige tider, hvilket det egentlig ikke er. Vi må roe dem ned og fortelle dem hvordan norsk økonomi egentlig henger sammen, beroliger han.

Over 100

– Vi opplever en stor etterspørsel etter leiligheter, særlig de på over 100 kvadratmeter. De er det mange av på Majorstuen og Frogner, men ikke så mange av her på St. Hanshaugen, påpeker Bakke.

– Følger du markedsprisene får du uansett solgt, sier han.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse