ANNONSE
Annonse

Bikker én milliard på seks måneder!

God grunn til å smile, sentereier Olav Thon og senterdirektør Unni Merethe Aasgaard - her avbildet i forbindelse med Storo Storsenters 30-års jubileum. Foto: Oda Hveem

Storo Storsenter størst i Oslo, og fortsatt foran konkurrenten i vest.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 14.07.2016 kl 16:33

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

STORO: Halvårstallene utarbeidet av Kvarud Analyse for første halvår 2016 er klare. Storo Storsenter holder forspranget til konkurrenten i vest, CC Vest, Alna og Oslo City.

Storo størst i hovedstaden. Foto: STORO STORSENTER/KVARUD ANALYSE

LES OGSÅ: Nordre Aker, Vestre Aker og Ullern - her er kvadratmeteren dyrest!

En millard

Og omsetningen øker fra i fjor. 1.033 millioner kroner i brutto omsetning for første halvår 2016, sammenlignet med 993 millioner kroner første halvår 2015.

– Jeg har sjekket litt - i 2015 nådde vi den første milliarden i uke 27, i 2014 nådde vi den første milliarden i uke 28 og i 2013 nådde vi den første milliarden i uke 29. Nå altså per uke 26, sier senterdirektør Unni Merethe Aasgaard til Nordre Aker Budstikke.

Storo Storsenter - størst i Oslo på omsetning. Foto: ARKIV NORDRE AKER BUDSTIKKE

– Stolt

– Dette er veldig gøy og jeg er veldig stolt over at vi klarer det igjen fordi det er på sammenlignbare butikker og areal, sier Aasgaard videre.

Og legger til.

– Det blir en skikkelig feiring på butikksjefmøtet i august.

LES OGSÅ:
Willy skulle bare på ferie til Grefsen, så var katten borte!

Norges største kinosenter

Senterdirektør Unni Merethe Aasgaard foran nærmeste nabotomta til Storo Storsenter, som skal bli til Norges største kinosenter. Foto: STORO STORSENTER

Det skjer mye rundt Storo Storsenter også - ikke minst er arbeidene med å etablere blant annet Norges største kinosenter i full gang.

Storo Storsenters nærmeste naboer - til venstre foran i bildet eksisterende mursteinsbygg med blant annet Sats/Elixia og Klinikk for Alle. Storo Storsenter øverst til høyre i bildet. Foto: HILLE MELBYE ARKITEKTER AS

– SF Kino og IMAX har ingått ett strategiskt partnerskap med planer om å realisere det som vil bli Norges største kinosenter. Senteret planlegges åpnet i løpet av 2017, får 11 saler, nærmere 2000 seter og skal bygges på Storo. Norges første digitale IMAX-sal blir kinosenterets storsal med Nordens største kinobilde - les mer her.

Det er Olav Thon, som også eier Storo Storsenter, som står bak utbyggingen på nabotomten. Veidekke Entreprenør skal bygge storprosjektet. Det er også blant annet i tillegg planlagt hotell og barnehage i samme prosjekt.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

Nøkkelord

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse