ANNONSE
Annonse

Ble mobbet helt til hun begynte på Nydalen videregående

Rektor på Nydalen vgs., Linn-Siri Jensen, er glad for at elevene finner seg godt til rette på skolen. Tidligere er revyen trukket fram som en viktig trivselsfaktor på skolen. Bildet er fra årets oppsetning All inclusive. Foto: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Jeg har ikke hatt det så lett opp igjennom årene fra barneskolen til tiende klasse. Jeg ble mobbet fra dag én. Jeg er blitt utestengt og kun vært i noen få bursdager, skriver Henriette (16).

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 30.11.2015 kl 19:07

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

NYDALEN: – Før ble jeg mobbet. Endelig føler jeg meg verdsatt.

Slik starter Henriette (16) sitt innlegg til Si;D i Aftenposten i helgen.

Det handler om Henriette, som har fått en ny hverdag etter at hun begynte på Nydalen videregående skole, allerede første dag merket hun det positive.

Mobbet fra dag én

– Jeg har ikke hatt det så lett opp igjennom årene fra barneskolen til tiende klasse. Jeg ble mobbet fra dag én. Jeg er blitt utestengt og kun vært i noen få bursdager.
Så for meg betyr det veldig mye å få komplimenter i hverdagen, bli møtt med et smil på skolen og rett og slett føle meg inkludert, skriver hun i Si;D-innlegget.

– Beste som har hendt meg

– Dette har også gjort noe med meg som person, både hjemme og på skolen. Jeg har stadig noe morsomt å fortelle familien min fra dagen på skolen. Jeg har ikke angret ett sekund på at jeg begynte på Nydalen videregående skole. Det er noe av det beste som har hendt meg, forteller Henriette.

LES OGSÅ: Her er vinterens kommende revystjerner i Nydalen

Rektor ved Nydalen videregående skole, Linn-Siri Jensen, har fått et vitnemål hun og skolen kan være stolt av.

– Fikk hjertene til å smelte

– Dette var et innlegg som fikk hjertene våre til å smelte. Vi ble veldig glade av å høre at elever finner seg til rette og har det godt på skolen, sier rektoren til Nordre Aker Budstikke.

Hun fortsetter:

– Dette gir oss mye energi og underbygger at vi må fortsette å arbeide for at alle elever skal bli sett med det «gode blikket» av medelever og oss som jobber ved skolen.

Da søknadsfristen til videregående opplæring fra høsten 2016 gikk ut tidligere i år, viste tallene fra Utdanningsetaten at Nydalen videregående skole er den skolen flest elever ønsker å begynne på.

LES OGSÅ: Flest søkere til Nydalen videregående

– Vi ligger godt plassert og har et fantastisk bygg, men har også jobbet systematisk med å bygge opp skolen. I tillegg har vi et bredt fagtilbud og arbeider mye med trivsel. Vi pleier å si at bredden er vår spisskompetanse, sa rektor Linn-Siri Jensen til Osloby i mars.

– Ikke «inngrodd» miljø

Skolerevyen er en av flere faktorer som trekkes frem som en trivselsfaktor ved skolen.

Les anmeldelsen av Nydalenrevyen «All inclusive» og se video fra premieren her!

– Dette er en kjempebra skole. Nye lokaler, gode lærere, og et miljø som ikke er helt «inngrodd». Førsteklassinger som begynner her, slipper også alle mulige slags innvielsestradisjoner. Som kanskje ikke alle synes er så veldig kult, sa Laurence Tunbridge, som var revysjef for Nydalenrevyen 2015, til Nordre Aker Budstikke i mars.

LES OGSÅ:

Nye Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse