Annonse: Amfi Ullevaal

– Blir nesten rørt når menn vil handle til damene sine

Andrea Skarabot Pedersen (26) er daglig leder ved Vita Exclusive Ullevaal.

Skjem deg og dine bort - og velg mellom tusenvis av produkter innen hudpleie, make-up, hårpleie, duft, kroppspleie og helsekost hos Vita Exclusive på AMFI Ullevaal.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
16.11.2017 kl 16:31

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Fakta: VITA Exclusive

Vita Exclusive har Norges største utvalg av eksklusive skjønnhetsprodukter til kvinner og menn. Her finner du kjente merkevarer innen hudpleie, makeup, hår, duft og kropp, som Estée Lauder, Lancôme, Clarins, Shiseido, bareMinerals, Biotherm og Hugo Boss.

Selger kun originale merkevarer fra autoriserte leverandører.

Åpningstider: 9-19 (18)

Følg VITA på Facebook

AMFI ULLEVAAL: – De sier jo at skjønnhet kommer innenfra, men har du en bra hårdag eller makeup-dag, føler du deg kanskje enda bedre. Vi har utrolig mange gode produkter og prøver alltid å finne det beste for kundene. Vi er veldig ærlige og gir alltid vår personlige mening, noe vi merker kundene setter stor pris på, sier Andrea Skarabot Pedersen (26), daglig leder ved Vita Exclusive Ullevaal.

Butikksjefen forteller at hun og kollegene ynder å ha en en ryddig og oversiktlige butikk, hvor du enkelt leter frem produktene.

Her finner du nemlig Norges største utvalg av eksklusive skjønnhetsprodukter til kvinner og menn.

– Den beste følelsen er når kundene kommer tilbake og forteller oss hvor fornøyde de er med en handel hos oss. Jeg hadde en fast kunde som kom innom for litt siden og var SÅ glad og fornøyd med de nye neglene, etter at hun fikk hjelp til å finne en lakk som passet henne. Det er alltid like gøy med sånne tilbakemeldinger, sier Andrea, tydelig stolt.

Se bildet større

VITA Exclusive på AMFI Ullevaal.

Mye erfaring

Her har hun styrt butikken i halvannet år. Tidlgere drev hun VITA Exclusive i Haugesund, og i en periode drev hun begge butikkene. 26-åringen bor på Hamar og pendler til Oslo hver dag.

– Jeg elsker jobben min og kunne aldri tenke meg å drive med noe annet. Det er som å ha hobbyen sin som jobb, sier butikksjefen etter ti år i bransjen,

På det vinnende Vita Exclusive-laget på AMFI Ullevaal, spiller også fire andre kompetente jenter: Makeup-artisten Malin (21), hudpleieren Nina (25), erfarne Wioletta (40) og svært dyktige Nosheen (22).

– Vi har en ryddig og oversiktelige butikk hvor du lett finner frem til produkter. Vi er en gjeng som elsker jobben vår og vil at kundene skal gå ut fra butikken glade og fornøyde, sier Andrea.

VITA Exclusive er et ekstremt godt likt kjedekonsept som tilbyr populære produkter innen kosmetikk og velvære. Det dokumenterer flere tusen brukeranmeldelser på nettet.

– Men hvordan kan du garantere at din forretning gjør hverdagen bedre - og gir kundene en forbedret selvfølelse?

– Om kundene er i tvil sender vi gjerne med vareprøver så de får prøvd produktet før de eventuelt kjøper, sier Andrea.

Anerkjente navn

Se bildet større

– Den beste følelsen er når kundene kommer tilbake og forteller oss hvor fornøyde de er med en handel hos oss, sier Andrea.

Kjente merkevarer som Clarins, Lancôme, Estee Lauder, Biotherm, Hugo Boss, Giorgio Armani, bareMinerals, Lacoste og mange flere, gjør at du hos Andrea og co finner det beste innen innen hudpleie, makeup, hår, duft og kropp.

– Hva bør folk merke seg om dagen, hva angår trender? Noen produkter, som er ekstra etterspurt, og som du er stolt over å ha i butikken?

– Olje er et must nå når man får tørr vinterhud. Vi har mange oljer i forskjellige merker. Foundationen skal være naturlig og gi masse fukt. Vi har nettopp fått inn et merke som heter Rudolph Care.

– Dette er et økologisk og svanemerket som vi er kjempestolte over å ha fått inn. Vi har også Camilla Pihl ansiktspleie som er blitt superpopulær! sier 25-åringen.

Tips til alle menn

Andrea passer samtidig på å rose herrene som besøker butikken, når vi spør om hun kan tilby av maskuline produkter.

– Vi har mange menn som er innom og vi har faktisk et godt utvalg til de også. Både når det kommer til hudpleie, duft, hår og skjegg, sier hun – og kommer avslutningsvis med et genialt tips til alle gentlemen.

– Om du trenger noe til kona eller kjæresten, hjelper vi deg gjerne med å finne produkter. Jeg blir nesten litt rørt når de kommer og skal handle til damene sine, fordi det er så hyggelig. Jeg vet hvor mye jeg hadde satt pris på det, sier Andrea med et bredt smil.

Les mer på VITAs nettsider!

Gå til Amfi Ullevaals nettsider!