Bohinen: - Har ikke fått noe tilbud fra Lyn

Bastionen sto stille og lydløse i en halvtime i siste hjemmekamp, blant annet i protest mot at Lars Bohinen har vært nevnt som aktuell i rollen som sportssjef i Lyn. Nå avviser Bohinen ryktene. FOTO: Arkivfoto

Ryktet om at tidligere landslagsproff Lars Bohinen skal være på vei til Lyn i en stilling som sportssjef, har de siste dagene svirret Dette bidro blant annet til Bastionens demonstrasjon i forrige seriekamp.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.09.2012 kl 12:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

NORDRE AKER: Tidligere denne uken sa Bastionens-talsmann Kristoffer Smith-Meyer og styremedlem Morten Røise Myhrvold til dittOslo at det er uaktuelt med Bohinen som styreleder i klubben.

I følge de to har Bohinen tidligere stått for usakligheter og kommet med nedsettende kommentarer mot Lyn i sin tid som Vålerenga-spiller.

I 2006 uttalte han blant annet til VPN.no (Vålerenga På Nett) «FC Lyn, Football Club liksom! Når ble de så internasjonale? Skiklubb, det er det de er!»

Til dittOslo.no sier Bohinen nå:

- Saken er avsluttet. Dette er bare gamle rykter som går.

På spørsmålet om Bohinen går til Lyn om sjansen kommer, har han ingen kommentar, men han understreker at han ikke har fått noe som helst tilbud fra Lyn.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse