Bolig til 21 millioner på Kjelsås

UTSIKT: Utsikten er det ihvertfall ikke noe å si på. FOTO: FOTO: Krogsveen

Kanskje blir det salgsrekord på Kjelsås - denne boligen i Lachmannsvei er priset til ikke mindre enn 21 millioner kroner!

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
08.05.2012 kl 17:01

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

21 millioners: Kan bli prisrekord på Kjelsås - 21 millioner for denne boligen i Lacmannsvei. FOTO: FOTO: Krogsveen

KJELSÅS: Denne uken legger Krogsveen AS ut en bolig i Lachmanns vei, med prisantydning på ikke mindre enn 21 millioner kroner.

- Dette er en helt spesiell bolig på 361 kvadratmeter - med seks soverom, 6 garasjeplasser, 5 bad, hage, solterrasser med blant annet utendørs jacuzzi, badstu og en enestående utsikt over Oslo by og Maridalen, forteller eiendomsmegler Tommy Løvli hos Krogsveen, avdeling Grefsen.

Han legger til at boligen i dag er ambassadebolig. Det vil ikke bli åpne visninger, men kun lukkede visninger etter avtale.

Stor interesse

- Vi har opplevd stor vekst i områdeinteressen fra boligkjøpere som vanligvis ser etter bolig i områdene Holmenkollen, Bygdøy eller Snarøya, og også interesse fra fra næringslivsfolk og profilerte idrettsutøvere. Fellesnevneren for interessentgruppen er at de søker gode skoler, nærhet til både marka og byen og en mulighet til å "snobbe ned", sier Løvli.

SE FLERE SAKER OM BOLIG HER

- Vi har en av landets bedre barne- og ungdomsskoler her i området, samt et stort og tradisjonsrikt idrettslag som sammen er viktige elementer for gode oppvekstvilkår for barna. Kjelsås ligger utrolig fint til ved marka og nå med velrennomerte Grefsenkollen Restaurant på Oslos tak, så er det helt klart at Kjelsås er på vei til å plassere seg som et av byens mest attraktive boområder, ifølge Løvli.

Vårslepp

- Presset i boligmarkedet i Oslo har ført til at stadig nye områder blir populære og at prisene stiger. Det tradisjonelle skillet mellom øst og vest, nord og sør er på vei til å viskes ut. Og når det samtidig er vårslepp av boliger og stor optimisme i næringslivet, så kanskje vi vil se salgsrekord på Kjelsås og at boligkjøpere i sjiktet 20 milloner og over er på vandring nordover? lurer Løvli.

LURER DU PÅ HVA BOLIGENE I DITT OMRÅDE GÅR FOR? KLIKK HER

 

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse