– Bra før – enda bedre nå!

 

Familien Holm er på førstegangskontroll – med Ella (4 uker). – Livet var bra før, men nå er det bare enda bedre! sier pappa Christopher.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
24.09.2009 kl 13:59

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Pappa Christopher Holm og fire uker gamle Ella er fornøyde med helsestasjonen.

NYDALEN: Pappa Christopher Holm er i godt bleieskiftdriv da Budstikka kommer innom helsestasjonen. Det er første gang Ella er på kontroll på helsestasjonen. Hvordan er livet som nybakt pappa?

– Man tror man vet hva man går til, men så gjør man ikke det likevel. Men ting går seg til. Og jeg var solgt fra første blikk. Livet var bra før også, men nå har det bare blitt enda bedre, sier pappa'n til Ella

– Jeg prøver å hjelpe til og gjøre det jeg kan. Men når det gjelder amming og nattemat, så er det jo lite jeg kan bidra med der!

– Vi er veldig fornøyd med den oppfølgingen vi har fått så langt fra helsestasjonen – også med hjemmebesøk. Vi føler oss veldig godt tatt imot, og særlig det at vi kan komme uanmeldt i "åpen dør" på tirsdager og torsdager, og møte andre foreldre og barn. Og også ta opp eventuelle problemstillinger med et veldig hjelpsomt helsestasjon-personale, sier mamma Elisabeth.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse