Bra kamp, men ingen fulltreffer

 

Å få seg en på tygga er sjelden moro. Muligens er Facebreaker unntaket.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
15.09.2008 kl 14:45

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GAMER.NO Facebreaker er et helt nytt boksespill fra de samme utviklerne som har gitt oss Fight Night-serien.

Spillet har et langt mindre seriøst tilsnitt enn de klassiske EA Sports-spillene, og kan sies å være det samme for boksing som FIFA Street, NBA Street og så videre er for sine respektive idretter.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Grafikkstilen er i samme gate som Team Fortress 2, stilisert fremfor å være realistisk, og spillet tar høyde på å være morsomt med sine uortodokse og karakteristiske figurer, som du kan smadre fjeset til.

Les også: Får en på trynet i hockey

Rent bokseteknisk byr Facebreaker på god arkadeunderholdning, men det er på ingen måte like dypt som andre spill i samme sjanger. Til spillets stil medhører også en del litt usannsynlige slagkombinasjoner, men disse passer uhøytideligheten fint.

Les flere spillanmeldelser på Gamer.no

Som alltid med Electronic Arts, er spillets innpakning veldig god. Luftige, flotte menyer og grensesnitt kombinert med fengende musikkstykker, gjør at ingenting skal sies på kvalitetsinntrykket.

Les hele anmeldelsen på Gamer.no

Facebreaker er aller best når du bokser mot andre mennesker. Som enspillerspill skorter det litt på forskjellige moduser, og man går forholdsvis fort lei av å bokse mot datastyrte motstandere.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse