Brandal friskmeldt med tre scoringer

TILBAKE FOR FULLT: Lasse Brandal viste at han er tilbake fra skadeperioden ved å sette inn tre fulltreffere mot Nordre Land sist søndag.

Etter en periode preget av skader og avbrekk er midtspiss Lasse Brandal tilbake for fullt i Lyn-trøya.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
03.09.2012 kl 15:09

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
FROGNER STADION: Søndagens kamp mot Nordre Land endte 5-1 til hjemmelaget.

Midtspiss Lasse Brandal sto for tre av Lyns scoringer.

- Det er utrolig deilig å ha han tilbake igjen. Lasse har vært småskadet lenge, og var også helt ute en periode, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen.

-Klart beste

I Lyns 4-3-3-formasjon passer Brandals spillestil perfekt i rollen som midtspiss, mener Olsen.

- I øyeblikket er han vår klart beste midtspiss, og det merkes godt at han er tilbake. Han har en del ferdigheter og egenskaper som de andre frontspillerne mangler når man skal spille i midten øverst, sier treneren.

Brandal scoret Lyns 3-0-mål, 4-0-mål og 5-1-mål, som ble dagens siste scoring på Frogner stadion.

Spesiell markering

Søndagens kamp ble også en spesiell opplevelse for Lyn-spillerne. Bastionen viste sin misnøye med Lyns styre ved å ha en stille protest de første 30 minuttene av kampen.

- Det avr 1000 mennesker på tribunen, men ikke en eneste lyd. Det gjorde at vi måtte skape vår egen energi, noe vi også gjorde med å gå ut i 100 og ledet 4-0 etter 40 minutter. Jeg er fornøyd med måten vi taklet den situasjonen på, sier Olsen.

Han er opptatt av at verken han selv eller spillerne skal blandes inn i saker med Lyns styre og Bastionen.

- Vi har bestemt oss for å holde oss unna sånne saker, og bare konsentrere oss om det sportslige. Skal vi begynne å blande oss inn i andre saker er det mulig at vi ender opp med et fotballag som slutter å vinne kamper, og det tror jeg ikke noen er interesserte i, sier treneren.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse