ANNONSE
Annonse

Brann i barnehagen

I helgen brant det på uteområdet til Margarinfabrikken barnehage, ved Voldsløkka. Foto: PRIVAT

Brann har ødelagt del av uteområdet til barnehagen. – Dette er jo forferdelig trist, sier barnehageleder Line Bjørnskau Brandt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 12.07.2018 kl 10:06

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

VOLDSLØKKA: I helgen brant det i den store Margarinfabrikken barnehage, i Stavangergata, på barnehagens uteområde, ved Voldsløkka. Barnehagen tilhører Bydel Sagene.

Brann- og redningsetaten forteller at de fikk melding om brannen klokken 02.30 natt til lørdag. Det var brann på uteområdet, og det kunne være spredningsfare. Like før klokken 03.00 hadde Brann- og redningsetaten kontroll på brannen.

– Forferdelig trist

Leder for Margarinfabrikken barnehage, Line Bjørnskau Brandt, forteller følgende:

– Dette er jo forferdelig trist, og særlig hvis noen har tent på med vilje. Vi så flere sneiper ved brannstedet, men man kan jo ikke vite hvordan dette har skjedd. Det har vært to tidligere hendelser, hvor vi har avdekket forsøk på ildpåsettelse, i løpet av de ti årene barnehagen har vært åpen, forteller hun, om den kommunale barnehagen.

– Forferdelig trist, sier barnehagelederen om brannen på uteområdet. Foto: PRIVAT

Ønsker seg vakthold

Bjørnskau Brandt fortsetter:

– Men barnehageområdet er vel et yndet sted å gjemme seg litt bort, på uteområdet, særlig da sommerstid. Vi skulle nok ønske det var en form for vakthold kvelds og natterstid i området ved barnehagen, legger hun til.

Nordre Aker Budstikke har tidligere skrevet om røyking, drikking og ødeleggelser i barnehagene, etter stengetid i Bydel Nordre Aker, i en av barnehagene er det også satt igang vakthold - les hele saken her.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse