Bredo så rødt etter nok en utvisning

UENIG: Kaptein Jonas Solberg Rygg var dypt uenig i annulleringen av Faisal Dahirs scoring i det 90. minutt.

- Helt idiotisk, sier Lyn-trener Finn Bredo Olsen om at Lyn har fått rødt kort i begge seriekampene de har tapt.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.09.2012 kl 09:21

SANDVIKA/NORDRE AKER: Opprykket skulle sikres med seier over Bærum 2 sist mandag.

I stedet ble det 2-1-tap, og det eneste Lyn fikk med seg hjem i bagasjen var et rødt kort til Lyn-stopper Mads Dahm.

Sist laget fikk et rødt kort var i seriekampen mot Modum, og da var det stopperkollega Sami Sakka som hadde opptrådd usportslig på banen. Den kampen endte forøvrig 0-1 til Modum.

- Det er en skamplett at vi har fått rødt kort i begge kampene vi har tapt. Jeg skjemmes, og det skal ikke være slik i Lyn, sa trener Olsen etter kampen.

Beklaget

Treneren skal nå se nærmere på hva som skal gjøres innad i laget for å forhindre flere kort i fremtiden.

- Det er helt idiotisk. Vi må vurdere hva vi skal gjøre fremover, vi kan ikke bli sinte på den måten når vi taper kamper. At vi er uvant med å tape kan ikke resultere i at det klikker for oss, sier Bredo.

Det var fem minutter før full tid, og på stillingen 2-1 til Bærum 2, at Dahm sparket etter en motspiller. Midtstopperen angret dypt på situasjonen etter kampen.

- Jeg beklager til både fansen og laget at det skjedde, og jeg er veldig lei meg for det, sier Dahm.

Straffebom

Kampen mot Bærum 2 var først preget av et nervøst Lyn-lag, som gikk over til å bli frustrerte i andre omgang.

- Det virker som om vi er veldig nervøse, vi er ikke oss selv på banen i dag, sier kaptein Jonas Solberg Rygg.

Halvveis ut i første omgang fikk Lyn tildelt straffespark, som kapteinen bommet på.

- Jeg føler meg veldig sikker på at jeg kommer til å score, men leverer fra meg et veldig dårlig straffespark. Det er slikt som skjer, men det er kjipt å bomme på straffer, sier han.

I stedet for Lyn-ledelse er det Bærum 2 som går opp i ledelsen, og de holder også 1-0 til etter pause.

- Når vi utligner til 1-1 i andre omgang har jeg troen på at vi kommer til å vinne kampen, sier Rygg.

Men det er igjen Bærum 2 som får nettkjenning, etter at linjemannen først har opphevet scoringen, men hoveddommeren bestemmer at målet godkjennes likevel.

Les også: Bastionen streiket mot Lyn-styret

- Feilaktig annulert

En som ikke fikk scoringen godkjent var midtbanespiller Faisal Dahir. I det 90. minutt setter plukker han opp et frispark som har gått via muren, og plasserer den sikkert i mål.

Linjedommeren markerer for offside, og målet blir annullert.

- Jeg tenkte før situasjonen at jeg måtte plassere meg en meter bak deres bakerste mann, noe jeg også gjorde, så jeg mener at det er feilaktig, sier Dahir etter kampen.

Han mener at laget må prestere bedre mot god motstand.

- Vi må forberede oss til spill i andredivisjon til neste år, og da kan vi ikke svikte nå som vi faktisk møter god motstand.

For alle i Lyn-leiren er fortsatt enige i at det blir opprykk, festen er bare noe utsatt.

- Det lille lyspunktet får bli at vi får sikret opprykk på hjemmebane neste serierunde, sier Dahir.

Kampen er mot Lommedalen på Frogner stadion førstkommende søndag klokken 18.00.

Les også: Lyn planlegger livet i 2. divisjon

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Noe gikk galt! Vennligst forsøk på nytt.

Mer informasjon

Siden lastes nå på nytt...