Brekke-beboerne ble ikke hørt

Leder av naboaksjonen, Tom-Espen Møller, forteller at det var lite gehør å få hos Fylkesmannen

Aksjonen mot Brekke-utbygging ble ikke hørt av Fylkesmannen. ¿ Nå må vi innse at slaget er tapt, sier nabo Tom-Espen Møller.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
20.09.2007 kl 20:20

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Ombyggingen av NIVA-huset er i full gang, og selger reklamerer med fantastisk utsikt for de øverste etasjene. Foto: Kristin Tufte Haga

Brekke: Beboerne i nærområdet ved NIVA-bygget har kjempet imot utbyggingsplanene på Brekke.

- Fylkesmannen har dessverre avslått våre klager ¿ både på selve reguleringsplanen og på utbyggers søknad om ramme- og byggetillatelse. Vi må nå innse at utbyggingssaken er endelig avgjort, sier leder av naboaksjonen, Tom-Espen Møller.

- Noe fikk vi til også. Tilbygget til NIVA-huset blir lavere enn det utbygger ønsket seg. Og punkthuset som var planlagt nærmest marka ¿ på felt C ¿ ser det ut til at ikke blir bygget. I tillegg får vi glede oss over at reguleringsplanen for Kjelsåsveien 161 (Tandberg Data) foreløpig ser ut til å være lagt på is, sier Møller.

Beboerne i området ønsket blant annet NIVA-bygget revet, og heller erstattet med et lavere og nytt bygg. Men det ville ikke utbygger, og fikk siste ord i saken med støtte fra Fylkesmannen.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse