ANNONSE
Annonse

Bruker 200 mill. på opprydding

Bruker 200 mill. på opprydding

Slik så det ut etter søppeldumping ved Låkeberget. Leserfoto

Oslo kommune bruker 200 millioner på å rydde opp etter søppelsvin i hovedstaden. Før helgen ble dette dumpet i Maridalen.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

OSLO/MARIDALEN: Torsdag kveld var det noen som fant det for godt å dumpe denne haugen med kasserte møbler på Låkeberget P-plass i Maridalen. Det er ikke første gang; NAB har flere ganger skrevet om søppeldumping i parker og i skogkanten i bydelen vår. I Friluftsetaten er de oppgitte.

LES OGSÅ: Fjortisenes nye rølpeplass?

LES OGSÅ: - Dette går utover turservice

— Tar oslofolks forsøplingsvaner aldri slutt?

— Nei, det ser dessverre ikke ut til å ta slutt. Vi har ikke registret noen bedring

— men kanskje heller ikke noen forverring

— fra i fjor. Vi kontrollerer og rydder slike plasser i hele randsonen til Marka hver uke. I dag (fredag, journ.anm.) er mannskapene i Østmarka. Vi skal forsøke å få fjernet dette Låkeberget-søppelet rett over helga, sier presseansvarlig Anne Aakervik i Friluftsetaten.

I følge «Rusken-general» Jan Hauger i Oslo kommune bruker kommunen 120 millioner kroner årlig til å rydde opp etter forsøpling. I tillegg kommer 80 millioner til fjerning av tagging.

— Det er klart at kommunen for disse 200 millioner kronene som nå går til oppgaver som burde vært helt unødvendige, kunne levert mange gode tjenester til glede for alle oss som bor i byen, sier Aakervik.

Men på grunn av søppelsvin som dem som dumpet dette i Maridalen, kan vi se langt etter det.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse