Anmeldelse: X-Men Origins: Wolverine (X360)

Brutal Wolverine

Wolverine klør i fingrene etter å forvandle fiendene til tapas.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 25.05.2009 kl 10:30

SPILLVERKET.NO: Wolverine anses som en av de mest fysisk brutale tegneseriefigurene vi kjenner til, og Raven Software vet å utnytte dette.

Med skarpe klør og barskt skjegg pløyer Logan gjennom det meste av motstand uten nevneverdige problemer. Antihelten river i stykker mutanter, ødelegger helikoptre i lufta og kaster fiender inn i sementblandere.

Dette samtidig som de klisjéfylte kommentarene hagler. I X-Men Origins: Wolverine er de skarpe og overdimensjonerte klørne til Jerven dine beste venner.

WEB-TV: Sjekk også hva Eirik mener om X-Men Origins: Wolverine

Irritasjon

Du får veldig mye i dette spillet - til tider for mye. Irritasjonsmomentene bygger seg opp når du får en følelse av at gåteløsning, klatring og balansering ble lagt inn helt i siste liten.

Det er som regel fint med litt avveksling i spill med et voldelig tema, men disse elementene lider samme skjebne som sjefskampene. Det er liten variasjon, og ting blir automatisert.

Wolverine er også utstyrt med et rovdyrinstinkt som hjelper deg å finne skjulte fiender, riktig vei og objekter du kan bruke til å komme deg videre. Du vil garantert finne situasjoner hvor denne evnen er nødvendig, men miljøene er generelt sett lineære og veivalgene er få.

Les også vår anmeldelse av Velvet Assassin

Marvel-universet

I X-Men Origins: Wolverine blir vi servert litt mer enn det vi ber om. Erfaringsnivåer og poeng som kan fordeles krydrer spillopplevelsen litt, men valgene er begrenset. Det intellektuelle nivået på dialoger er lik null, og historien bærer ikke spillet videre.

Det er unektelig underholdende å pløye gjennom bølger av fiender med Jervens klør til disposisjon. Ved å sette seg inn i et nyansert kontrollsystem, vil du få mye moro når du eksperimenterer med ulike drapsteknikker.

Dessverre forstyrrer repetitiv og forutsigbar motstand motivasjonen til å spille videre. Kombinert med småfeil i grafikk og fysikk, føles spillet til tider upolert.

Likevel er X-Men Origins: Wolverine definitivt verdt en titt hvis du har sansen for Marvel-universet og brutal likvidering av fiender.

Les hele anmeldelsen av X-Men Origins: Wolverine på Spillverket.no

Personvern og datalagring

Lagring og logging av data

Ved å besøke dette nettstedet lagres noen tekniske data om din internettforbindelse og nettleser. Disse data kan kategoriseres som følger:

Informasjonskapsler

Dette nettstedet bruker cookies/"informasjonskapsler" for å forbedre funksjonalitet og brukeropplevelse.

Vis mer info

Teknisk info

Når du besøker et nettsted vil webserveren logge noe teknisk info som din IP-adresse, hvilken nettleser du bruker og tidspunktet for hver gang du forespør data fra serveren, altså når du klikker på en intern lenke og laster en ny nettside eller tilhørende data som skrifttyper, bilder, ulike script som kreves for at nettsiden skal fungere.

Disse dataene spares bare en viss tidsperiode for å kunne utføre feilsøking og feilretting i systemene, og deles aldri med avisens ansatte eller tredjepart.

Brukerinformasjon

Vi lagrer noe informasjon om deg som bruker. På dette nettstedet lagres ingen sensitiv informasjon, men enkel kontaktinformasjon som du gir fra deg når du oppretter en brukeronto eller kjøper tjenester i nettavisen vil lagres i våre databaser. Dette er nødvendig for å kunne levere tjenestene til deg. Disse dataene slettes når du sletter din brukerkonto.

Hvem lagrer vi data om?

Vanlige besøkende/lesere:

Hvis du besøker dette nettstedet uten å ha registrert en brukerkonto eller abonnement, lagres følgende data om deg:

Innloggede brukere og abonnenter:

Hvis du velger å opprette en brukerkonto og/eller abonnement på nettavisen, vil også følgende informasjon lagres om deg:

NB: Etter at data er slettet vil de likevel kunne spares i inntil 180 dager i backuper. Backuper lagres med høy sikkerhet og begrenset tilgang, og er nødvendig for å kunne drive feilsøking og ivareta brukerenes og datasystemenet sikkerhet.

Dine rettigheter:

Som bruker av dette nettstedet kan du kontakte avisen for å få dine data utlevert og/eller slettet.

Har du en brukerkonto/abonnement, kan du logge inn i din brukerprofil og laste ned dine lagrede data, samt slette din brukerkonto og tilhørende data når som helst.

Du kan også slette alle lokale data i din nettleser. Fremgangsmåten for dette varierer mellom ulike nettlesere og enheter.

Anbefaling: Ved å benytte deg av EU-tjenesten YourOnlineChoices.com kan du selv til en viss grad styre hvordan ulike annonseleverandører sporer deg, samt lese mange gode tips til hvordan du kan beskytte deg selv. Åpne YourOnlineChoices.com i et nytt vindu.

NB: Enkelte systemkritiske data som finnes i for eksempel webserverens logger vil ikke kunne slettes på forespørsel, men disse slettes automatisk etter kort tid iht informasjonen ovenfor.


Hvis du trykker AVVIS vil ingen informasjonskapsler lagres i din nettleser og ingen data om deg logges i våre databaser. Det betyr også at vi ikke kan vite om du har godkjent eller ikke, slik at du vil se denne advarselen på hver side du besøker. Teknisk informasjon (webserverlogger) vil likevel lagre din IP-adresse og nettleserinformasjon, men dise slettes fortløpende som beskrever ovenfor.

Vi tar ditt personvern på alvor

Ved å besøke dette nettstedet vil noen data bli lagret. Dette er informasjon som er nødvendig for å kunne tilby tjenesten til deg.

Vi lagrer så lite data vi kan, så kort tid som mulig.

Mer informasjon