Brutalt vikingraid

 

Den barske vikingen Skarin kaster seg ut i kampen mot dødsguden Hel.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
09.04.2008 kl 10:00

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Det er ikke akkurat mange spill om vikinger der ute. Men nå har Creative Assembly tatt sverdet i egne hender, og gir oss mye god underholdning i Viking: Battle for Asgard.

LES OGSÅ: BUNNSOLID ROLLESPILLHYBRID

Her møter vi Skarin, en muskuløs ung mann som vet å slå fra seg. Gjennom tre forskjellige, og gradvis større øyer slår han seg vei med en makeløs brutalitet. Det er en sann fryd å hogge seg gjennom mengden av fiender. Skarin kapper av hoder og armer så blodet spruter.

Dette gjør han i første omgang for å befri vikingene som dødsguden Hel har tatt til fange. Målet er å samle hærer store nok til å ta tilbake de forskjellige borgene Hel sine undersåtter har tatt kontroll over. Når du kommer så langt, er du brått ikke alene lenger, men kjemper sammen med tusenvis av krigere i slag som er direkte episke av størrelse.

LES OGSÅ: SJEFSNINJAEN ER TILBAKE

Mellom de forskjellige slagene vil du kunne utforske øyene i ditt eget tempo. Du kan så å si gå hvor du vil i de flotte områdene, og dette gjør utforskingen i Viking: Battle for Asgard meget underholdene.

LES OGSÅ: FOR MYE FOKUS PÅ VOLD?

Dessverre er spillet plaget av en veldig ustabil lyd. Noen ganger er den der, andre ganger forsvinner den nesten helt. Spillet blir litt repetitivt etter en stund, men du vil likevel kunne kose deg hele tiden.

LES HELE ANMELDELSEN AV VIKING: BATTLE OF ASGARD PÅ GAMER.NO

http://www.gamer.no/artikler/csi_hard_evidence/50445" target="_new">LES OGSÅ: EN FORBRYTELSE MOT DET GODE SPILL

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse