BU vil begrense studentskjenken

Karin Wahlin bor like ved studenthuset, og er sammen med flere av de andre beboerne plaget at støy natterstid fra BI-studentene.

Bydelsutvalget (BU) vil stenge kranene i Studentenes Hus allerede klokken halv ett. Næringsetaten skal ta endelig stilling i skjenkebevillingen.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
14.12.2007 kl 13:10

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

Leder av studenforeningen, Harald Nordgren, talte BI-elevenes sak i åpen halvtime under forrige BU-møte.

Nydalen: Torsdag behandlet bydelsutvalget også fornyet skjenkebevilling for Studentenes Hus (BI), i Nydalsveien 15 - 17.

Støy

Naboer fra Solsiden har klaget på støy natterstid.

– Flere ganger i uken, i følge beboerne Pia Liltvedt og Karin Wahlin, som begge møtte opp i åpen halvtime for å tale beboernes sak. Leder av studentforbundet, Harald Nordgren, argumenterte for fortsatt skjenkebevilling til kl. 2.30, med støtte fra de mange oppmøtte BI-studentene i salen.

Stengte kraner 0.30

Det var delte meninger blant politikerne om en fornyet bevilling til studenthuset. Per Aschjem fra Rødt ville stenge kranene allerede 22.30, men etter noe debatt endte BU-vedtaket på skjenkestopp kl. 00.30.

Så er det opp til Næringsetaten å avgjøre om en eventuell fornyet bevilling skal bli som før, eller slik bydelsutvalget mener.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse