Budstikka hver torsdag

UKENTLIG: Nordre Aker Budstikkes nye redaksjonssjef, Lise Valbø Rønningen, gleder seg til ukentlig avis i bydelen, sammen med salgsleder Hanne Bae Ottho.

Fra 12. januar kommer Nordre Aker Budstikke ut hver torsdag. Samtidig får avisen egen nettside.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
19.12.2005 kl 12:02

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
NORDRE AKER: Nordre Aker Budstikke vil med utgivelse hver uke komme enda tettere på lokalmiljøet og beboerne. Dette betyr endringer i redaksjonen.

– Staben utvides fra én til tre journalister. Tone Berild Kristiansen blir selvfølgelig med videre og får nye kolleger i Kristine Aakvaag Harnes og Krsitin Haga. Vi vil være nært på folk og nærmiljøet og er derfor glade for at to av journalistene bor i området. Haga bor på Grefsen og Berild Kristiansen på Korsvoll. Dermed er vi godt forankret på begge sider av bydelen, sier avisens nye redaksjonssjef Lise Valbø Rønningen.

– Tatt godt i mot

Valbø Rønningen er altså ny redaksjonssjef. Hun er nå redaksjonssjef i Ullern Avis Akersposten (UAA) og kommer til å dele tiden mellom de to avisene. Hun har jobbet i UAA siden 2002 og er lokalkjent i bydelene Vestre Aker og Ullern. Nå gleder hun seg til å bli bedre kjent med Bydel Nordre Aker, beboere og lokalpolitikere.

– Jeg er allerede blitt godt tatt imot i bydelsadministrasjonen og ser frem til et godt samarbeid med dem og ikke minst lesere og beboere. Vi vil være beboernes talerør og ta opp saker folk er opptatt av. En lokalavis skal være på beboerens side og jobbe sammen med folk for et bedre lokalmiljø. Nordre Aker er en relativt ny og veldig spennende bydel som fortjener en god og hyggelig lokalavis. Jeg har inntrykk av at folk setter pris på avisen, og de skal i hvert fall ikke bli skuffet når vi nå øker utgivelsene, sier hun.

Eckhoff slutter

Fredrik Eckhoff, som har vært redaktør i avisens to første leveår, vil bruke all sin tid på lokalavisene i bydelene Frogner og St. Hanshaugen, som også vil komme ut ukentlig.

– Det er med litt tungt hjerte jeg nå gir meg i Nordre Aker Budstikke, men ukentlig utgivelser i alle disse bydelene innebærer at hver enkelt må fokusere på et litt mindre geografisk område. Jeg er imidlertid overbevist om at avisen er i de beste hender under Lises daglige styring, sier Fredrik Eckhoff. – Med Ivar Brynildsen som fortsatt ansvarlig redaktør og journalist Tone Berild Kristiansen fremdeles med i staben, er jeg slett ikke bekymret for avisens fremtid, snarere tvert i mot.

– Økte muligheter

For Halvor Brandt, salgssjefen i firmaet, betyr økningen i utgivelsesfrekvens at avisen kan gi annonsørene enda bedre muligheter.

– For våre annonsører vil ukentlig totaldistribusjon av avisene medføre at vi blir et annonseorgan med så høy utgivelsesfrekvens at vi i alle sammenhenger, hele året igjennom, vil være den naturlige formidleren av aktuelle og kjøpsutløsende annonser, sier Brandt. – Dette vil gjøre våre aviser til det klare førstevalget for alle annonsører, av produkter og tjenester, som lever av lokalmarkedet sitt, og som er opptatt av å nå samtlige husstander og næringslivsadresser i bydelen, avslutter salgssjefen.

– Vi er avhengige av et nært samarbeid med våre annonsører og tror denne endringen vil gjøre oss mer attraktive og at kundene får mer uttelling for sine annonsekroner. Kundene blir mer fornøyde, vi blir mer fornøyde og sammen kan vi lage en bedre avis. Avisen blir viktigere for kunder og lesere, sier salgsleder Hanne Bae C. Ottho.

Fra 12. januar altså: Nordre Aker Budstikke kommer ut hver torsdag og får egen nettside; www.nordreakerbudstikke.no.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse