– Burde ha spurt lokalpolitikerne

– Burde ha spurt lokalpolitikerne

Hanne Lyssand (SV) er sjokkert over at en saksbehandler i bydelen godkjente fjerning av volleyballbanen på Jupiterjordet – som var vedtatt av bystyre og bydelsutvalg. Foto: Kristin Tufte Haga

– Ja, vi burde spurt lokalpolitikerne før vi fjernet volleyballbanen på Jupiterjordet, sier avdelingssjef Preben Winger i Nordre Akers bydelsadministrasjon.

Tekst:

Publisert:

GREFSEN/KJELSÅS: Bydelsadministrasjonen bestemte på egen hånd at den bystyrevedtatte volleyballbanen på Jupiterjordet skulle fjernes. Nå innrømmer administrasjonen at de kanskje burde spurt lokalpolitikerne om deres mening først.

– Ja – vi burde nok ha diskutert dette med bydelsutvalgspolitikerne, eventuelt miljø, plan, og samferdselskomiteen, sier avdelingssjef i Nordre Aker, Preben Winger.

– Men har dere tenkt til å sette banen i stand igjen?

– Vi regner med at saken kommer opp igjen i neste bydelsutvalgsmøte. Så får vi da diskutere hva vi skal gjøre med dette, sier Winger videre.

SV-politiker og bydelsutvalgsmedlem Hanne Lyssand har reagert sterkt på at volleyballbanen ble fjernet kun ut fra administrasjonens bestemmelse, slik Nordre Aker Budstikke tidligere har skrevet.

– Denne saken skal jeg ta opp på nytt i første bydelsutvalgsmøte nå i høst. Jeg har i etterkant av sakene i Nordre Aker Budstikke blitt kontaktet av blant annet ungdom og andre som gjerne vil ha banen tilbake så snart som mulig, sier Lyssand.

Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Annonse
Do NOT follow this link or you will be banned from the site!