– Burde ha spurt lokalpolitikerne

Hanne Lyssand (SV) er sjokkert over at en saksbehandler i bydelen godkjente fjerning av volleyballbanen på Jupiterjordet – som var vedtatt av bystyre og bydelsutvalg. Foto: Kristin Tufte Haga

– Ja, vi burde spurt lokalpolitikerne før vi fjernet volleyballbanen på Jupiterjordet, sier avdelingssjef Preben Winger i Nordre Akers bydelsadministrasjon.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
GREFSEN/KJELSÅS: Bydelsadministrasjonen bestemte på egen hånd at den bystyrevedtatte volleyballbanen på Jupiterjordet skulle fjernes. Nå innrømmer administrasjonen at de kanskje burde spurt lokalpolitikerne om deres mening først.

– Ja – vi burde nok ha diskutert dette med bydelsutvalgspolitikerne, eventuelt miljø, plan, og samferdselskomiteen, sier avdelingssjef i Nordre Aker, Preben Winger.

– Men har dere tenkt til å sette banen i stand igjen?

– Vi regner med at saken kommer opp igjen i neste bydelsutvalgsmøte. Så får vi da diskutere hva vi skal gjøre med dette, sier Winger videre.

SV-politiker og bydelsutvalgsmedlem Hanne Lyssand har reagert sterkt på at volleyballbanen ble fjernet kun ut fra administrasjonens bestemmelse, slik Nordre Aker Budstikke tidligere har skrevet.

– Denne saken skal jeg ta opp på nytt i første bydelsutvalgsmøte nå i høst. Jeg har i etterkant av sakene i Nordre Aker Budstikke blitt kontaktet av blant annet ungdom og andre som gjerne vil ha banen tilbake så snart som mulig, sier Lyssand.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse