- Burde vært sendt Nordre Aker

Byutviklings-byråden mener også at reguleringsplanen for Sandakerveien 102 burde vært sendt til Nordre Aker. – Jeg forstår ikke hvorfor den ikke ble det, sier Merete Agerbak-Jensen (H).

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker/Sagene: - Plan- og bygningsetaten bør sende store ubyggingssaker i grenseland på høring også til nabobydelene. Jeg er enig med Nordre Akers BU-leder i at reguleringsplanen for Sandakerveien 102 burde vært på høring i Nordre Aker også - på lik linje med Sagene bydel. Hvorfor den ikke ble det, forstår jeg ikke, sier byråd for byutvikling, Merete Agerbak-Jensen (H).

- Så lenge det ikke gjelder hastesaker med for eksempel forenklet saksbehandling, vil jeg for fremtiden oppfordre plan- og bygningsetaten til å sende reguleringsforslag "i grenseland" også på høring til nabobydelen, sier Agerbak Jensen.

- Det er jo uansett bedre å sende til for mange på høring, enn for få. Og de forskjellige høringsuttalelsene blir lagt vekt på under byrådets saksbehandling. Men nå er det dessverre for sent for bydel Nordre Aker å komme med en uttalelse i forbindelse med utbyggingsplanene i Sandakerveien 102, sier byutviklings-byråden.

Byrådet behandlet reguleringsforslaget i juni. Neste stopp blir muligens i byutviklingskomitéens neste møte, 19. september, og deretter til Oslo bystyre for endelig vedtak.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse