ANNONSE
Annonse

Test: Plantronics Voyager Pro

Business-håndfri

LYD: Bra lydkvalitet.

Denne håndfrien står godt til pinstrip-en og har bra lydkvalitet.

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

Publisert:

Sist oppdatert: 29.06.2009 kl 13:45

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse

AMOBIL.NO: Med en så stor håndfri som Voyager Pro, skulle man kanskje forvente enorm batterilevetid.

Håndfrien har imidlertid bare seks timers taletid eller fem døgns hviletid før batteriet takker for seg. Dette er ganske vanlige tall, også for håndfrier som er langt mindre enn Voyager Pro.

Les også: Denne håndfrien skal stoppe vinden

God lydkvalitet

Lydkvaliteten i Voyager Pro er det ingenting negativt å si om. I ditt øre blir lyden klar og tydelig, og volumet kan stilles høyt nok for de fleste og litt til. Motparten hører deg også klart og tydelig.

Mens de fleste Bluetooth-håndfrier leverer litt flat og robotaktig lyd til motparten, var det ingen som kunne gjette at vi snakket i håndfri da vi brukte Voyager Pro.

Voyager Pro har også støykansellering. To mikrofoner sørger for at håndfrien kan skille mellom stemmen din og støy rundt, og håndfrien fjerner det som regnes som støy.

Dette fungerer ganske bra, og når du går ved en trafikkert vei hører motparten såvidt at det er litt trafikk i bakgrunnen.

Du kan også sette på rimelig høy musikk uten at motparten sjeneres av dette. Det er med andre ord ingen tvil om at støykanselleringen er god nok for de fleste situasjoner.

Les også testen av BTH002: Trådløs godlyd

Flere alternativer

Voyager Pro koster rundt 950 kroner, noe som er en kurant pris for en håndfri med god lydkvalitet og ergonomi. Det har et profesjonelt utseende, og står i god stil når du sitter bak kontorpulten.

Vi setter pris på at det følger med lader for både stikkontakt, USB og til sigarettennerutgangen i bilen.

For mange kan imidlertid håndfrien bli litt i største laget. Er du en av dem kan vi anbefale å se på Jawbone Prime eller Jawbone 2, som har minst like god støyfiltrering.

Jawbone Prime koster et par hundrelapper mer enn Voyager Pro, mens Jawbone 2 ligger på omtrent samme pris.

Vil du ha en billigere håndfri, kan Samsung Wep250 til 200 kroner være et bra kjøp dersom du ikke trenger særlig god støyfiltrering. Jabra JX20 til rundt 700 kroner er også et godt alternativ om du bryr deg om design

Les hele testen av Plantronics Voyager Pro på Amobil.no

Her finner du flere håndfri-tester

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse