Bygger på grøsserklassiker

KLASSIKER: "The Thing" fra 1982, regissert av John Carpenter.

John Carpenters klassiker fra 1982 "The Thing" tas frem igjen fra skrekkfilmenes Hall of Fame.

Tekst:

Publisert:

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
Se bildet større

THE THING: Kurt Russell besøker deg norske forskerstasjonen og gjør høyst urovekkenden funn

KULTURO.NO: Den nye "The Thing"-filmen skal vise oss hva som fant sted før handlingen i originalfilmen.

Det kan kanskje innebære et norsk innslag. 1982-versjonen av "The Thing" handler nemlig om en forskerstasjon på Antarktis som får besøk av en hund som jages av norske(!) forskere - som før øvrig snakker ganske dårlig norsk.

"Til helvete og kom dere vekk. Det er ikke en bikkje. Det er en slags ting", er blant annet hva nordmannen sier før helvete bryter løs.

Les hele saken på Kulturo.no

Hva skjedde?

LatinoReview har pratet med produsent Marc Abraham, som forteller at det er snakk om en en prequel av "The Thing" - altså en film som skal foregå før handlingen i originalfilmen.

- Dette blir mer en prequel enn en oppfølger. Og den kommer til å ta plass i samme tidssrom. Den kommer til å vise hendelsene som ledet til den originale filmen i 1982, sier produsenten.

John Carpenters "The Thing" fra 1982 var en nyproduksjon av "The Thing from Another World" fra 1951, og dreier seg om et team forskere i Antarktis som støter på et formskiftende romvesen.

Filmen avslørte aldri opphavet til romvesenet eller hvordan det kom seg til jorden. Kanskje vi nå vil få svar på noe av dette og se hva som skjedde med det norske teamet.

Interessert i film og musikk? Sjekk Kulturo.no

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse