Kristin fra Korsvoll inn som skolebyråd: – Byrådslederen ringte og spurte om jeg kunne stille opp

Stortingsrepresentant Kristin Vinje (H) blir den nye vikar-skolebyråden, til 30. september. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP/ARKIV

Skolebyråd Anniken Hauglie (H) er skadet på ferie og trenger vikar. Kristin Vinje (H) - stortingsrepresentant - tar jobben.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.08.2015 kl 10:50

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

OSLO/KORSVOLL: Fra finansbyråd, til stortingsrepresentant, og til skolebyråd. Kristin Vinje (H), stortingsrepresentant og tidligere finansbyråd i Oslo, har påtatt seg vikaroppdraget.

LES OGSÅ: Det handler ikke om fattigdom

Til 30. september

Vinje vil fungere som byråd inntil videre, men ikke lenger enn til 30. september når Stortinget konstitueres.

LES OGSÅ: Midt i Smørøyet på Stortinget

– Byrådslederen ringte meg og spurte om jeg kunne stille opp, Anniken har vært utsatt for en ulykke og de trengte en som kunne steppe inn for henne. Selvsagt blir det travelt, men det er ikke møter i Stortinget før første oktober, så det går an å få det til, sier Vinje til Nordre Aker Budstikke.

Hun fortsetter:

– I denne perioden er de fleste stortingsrepresentantene hjemme i sine fylker, og for meg blir det altså vikar for skolebyråden i denne perioden. Jeg kjenner jo Rådhuset godt fra før fra min tid som finansbyråd, og skole og utdanning er noe jeg brenner for og jobber med også nasjonalt, så dette blir veldig gøy, sier Kristin fra Korsvoll.

– Beste hender

– Jeg er veldig lei meg for at Anniken Hauglie er skadet, men jeg vet at hun er i de beste hender og blir godt tatt vare på. På vegne av byrådet ønsker jeg Anniken god bedring, og ser frem til hun blir fullt rekonvalesert og kommer tilbake til byrådet etter sitt sykefravær, sier byrådsleder Stian Berger Røsland i en pressemelding.

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

«Nye» Nordre Aker Budstikke

I 2015 er Nordre Aker Budstikke relansert som ny, ren nettavis på nab.no.

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt nye, gratis nyhetsbrev!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse