Campingrussen: – Mente vi burde fått medalje for vogna

Sebastian Tangen Olsen, Jens Caspar Hagesæther og Theodor René Carlsen, her avbildet med vogna på Kjelsås, har fått mye oppmerksomhet for prosjektet sitt. Snart bærer det av sted til Lillehammer. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Russecampingvogna fra Kjelsås besto sin første test. Det til tross for at Tryvann- treffet bød på snøvær. I helgen står Lillehammer for tur.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
05.05.2016 kl 21:19

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke

KJELSÅS: Før det første Tryvannstreffet fredag 29. april hadde guttene på Shisha Lounge 2016, Theodor René Carlsen, Jens Caspar Hagesæther Scheel og SebastianTangen Olsen, oppgradert vogna med en sofa, funnet under "gis bort" på finn.no. De hadde imidlertid bestemt seg for ikke å ta med vogna til Tryvann, i frykt for hærverk fra medruss.

Her kan du lese vår første omtale av campingrussen, som er årets mest leste sak på Nab.no så langt i år: Kongene av parkeringsplassen!

– En del hardcore russefolk syns du er teit hvis du ikke er på buss. De syns til og med det er teit om man har van, sa guttene til Nordre Aker Budstikke i april.

Se bildet større

Med bar i Shisha Lounge 2016. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

– Spant som et helvete

– Etter en litt slapp og døv dag én på Tryvann, bestemte vi oss for å ta med vogna på lørdag. Jens Caspar kjørte opp med sommerdekk og spant som et helvete, forteller Theodor.

For selv om våren endelig har kommet, skal vi ikke glemme det kraftige snøfallet sist helg. Slik så det ut fredag morgen.

Men vogna kom likevel til slutt opp og guttene koste seg masse, til tross for vinterværet.

Medalje fra vaktene

Frykten for hærverk viste seg heldigvis å være uberettiget.

– Mange medruss ga oss creds for vogna og sto lenge rundt vogna og snakket med oss. Til og med vaktene der mente at vi burde fått medalje for den. Det var veldig deilig å feste litt i snøen på det øverste nivået, for å så få igjen varmen i vogna, sier Theodor.

Klare for Lillehammer

Denne helgen er det landstreff på Lillehammer. Og selvfølgelig skal vogna med dit.

– Vi må få pakket med oss campingstoler, grill og annet som trengs for å overleve i en vogn på én helg, forteller Theodor.

Se bildet større

Selvfølgelig har vogna lounge. Nå også en sofa, etter at vi besøkte den i april. FOTO: KARL ANDREAS KJELSTRUP

Stor oppmerksomhet for Nordre Aker-russ

Saken om den alternative russefeiringen skulle bli Nordre Aker Budstikkes mest leste sak så langt i 2016. Dermed er det flere enn bare naboene, som har levert flere naboklager på russevorspielene i forkant av russetiden, som har fått med seg den røde russevogna.

Etter omtalen i lokalavisen har både Aftenposten og P4 tatt kontakt med Kjelsås-guttene. Theodor deltok for eksempel i en podcast om russetiden i Aftenposten.

Også guttene på bussen Brinkmanship, som tok et oppgjør med russetiden ved å lage buss på lavbudsjett, dukket opp både på NRK og TV2 etter omtalen i Nordre Aker Budstikke.

Du kan lese mer om hvordan Brinkmanship-guttene lagde bussen sin på lavbudsjett her!

Følg Nordre Aker Budstikke på Facebook!

LES OGSÅ:

Meld deg på Nordre Aker Budstikkes nyhetsbrev!

Hold deg oppdatert ved å melde deg på vårt gratis nyhetsbrev som kommer rett i innboksen din hver torsdag!
Leser du på mobil? Meld deg på ved å sende e-post!

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse