– Carl Kjelsens vei burde vært med!

Terje Grytbakk mener Carl Kjelsens vei må utbedres, særlig for syklistenes sikkerhet. Foto: Karl Andreas Kjelstrup

– Har Samferdselsetaten glemt Carl Kjelsens vei? undrer Terje Grytbakk (Ap), som mener veien er i så dårlig stand at den er farlig for syklister.

Tekst:

Publisert:

Oppdatert:
11.06.2008 kl 10:47

Nordre Aker Budstikke
Nordre Aker Budstikke
KORSVOLL/NORDBERG: Grytbakk, som er fast medlem i bydelsutvalget (BU) og leder av Korsvoll Arbeiderparti, syns det er gledelig at Oslo kommune tar et skikkelig løft for veiene i byen og bydelen i år.

– Men jeg syns det er merkelig at ikke Carl Kjelsens vei er med på planen. Kanskje har de glemt, eller rett og slett ikke er klar over forholdene i veien? spør Grytbakk.

Han viser til at Samferdselsetaten i sin offentliggjøring av hvilke veier som står for tur de neste månedene, sier at de vil prioritere kollektivtraseene.

– Veien er viktig for 22- og 25-bussen, men har dårlig asfaltdekke fra avkjørselen til Nordberg kirke og østover, sier Grytbakk.

– Men først og fremst er veien direkte farlig for syklister. Mange bruker strekningen til trening og på vei til jobb. Hull og ujevnheter i veien kan føre til alvorlige fall og ulykker dersom man setter hjulene fast dem, sier Grytbakk.

Han har allerede meldt fra til Samferdselsetaten, som bekrefter at henvendelsen er registrert.

– Jeg har et håp om at Carl Kjelsens vei kan bli prioritert allerede i år, dersom det blir penger til overs, noe som ikke er utenkelig. Hvis ikke må vi håpe at de tar signalene og prioriterer veien til neste år. Det som er sikkert er at det må foretas lappearbeider allerede nå for å forhindre ulykker, mener Grytbakk.

ANNONSE
Annonse
ANNONSE
Annonse